PREPADNUTIE U ZUBÁRA

09.06.2021 10:01

"Beda vám, zákonníci a farizeovia, pokrytci, pretože sa podobáte hrobom, obieleným vápnom, ktoré sa síce zvonku zdajú byť krásnymi, ale vnútri sú plné umrlčích kostí a každej nečistoty." Matúš 23:27

- - -

Ako by to malo vyzerať, keď prídete k lekárovi? Lekár by si mal byť vedomý, že je tu pre pacienta, mal by byť príjemný, pokojný a celá ordinácia by mala navodzovať takú príjemnú, liečivú, svetlú atmosféru.

Čistota, udržiavané kvety, priestor, poriadok. Mnohé ordinácie bývajú pekné, čisté a udržiavané, bohužiaľ nedá sa to povedať o personále. Ľudia sú ťažko zvyknutí na zhovadilosti a pokladajú ich na tejto planéte už za normu! Okamžite po príchode do čakárne ma začala sestrička spovedať či som bol v zahraničí a tak... či som bol v styku s chorým... a nútili ma podpisovať akýsi papier. Povedal som im, že túto hru nehrám a na takéto otázky nebudem odpovedať. Nechcem aby ma lekár kontroloval a spovedal.

Podľa mňa u lekára by to vždy malo vyzerať tak, že môžete prísť bez dokladov a bez peňazí. Starosť dnešného lekára je: karta poistenca, rúško, papier s dotazníkom, papier s podpisovaním nejakého poučenia o liekoch... A keď zrovna pri sebe nemáte peniaze, tak začnú tlačiť papier s uznávaním akéhosi dlhu... Je to skôr ako u bláznov.

A dnes tá návšteva lekára? Vraj ak nemám rúško, mal by som čakať vonku, že mi zavolajú na mobil. (Mobil nemám) Rúško by mi prešlo, nechali by ma aj snáď čakať normálne v ordinácii ale že som nechcel podpísať papier s dotazníkom... Im to možno pripadá normálne, keď som to videl, rovno som sa opýtal, či mám ísť domov. A tak som odišiel.

FAŠIZMUS MUSÍME ODMIETNUŤ!

Považoval som odzačiatku za veľmi nebezpečné zúčastňovať sa na tejto hre s názvom "pandémia". Zásadne odmietam nosenie rúška. Kto chce, môže sa chrániť ako chce, ale predsa kôli paranoikom sa nemôžeme začať obliekať ako blázni! Nech sa blázni obliekajú ako blázni, ale iba skutočný blázon by na niekoho robil nátlak. Maximálna drzosť ak sa niekto stará do druhého, či má rúško. Je to dosť intímna otázka, nevkusná, hrubá, nehodná človeka. Angličan alebo človek-šľachtic by sa vás hanbil niečo také opýtať. Iba ak by ste boli jeho sluha, otrok alebo paholok. Človek človeka by sa na také veci bežne nemal pýtať. A teraz sa vás idú pýtať už aj iné detaily - kde ste boli, s kým ste boli a šíria sa dezinformácie, že vraj sloboda a cestovanie má byť niečim podmieňované. Kde to začalo? Rúškami. Ľudia akceptovali rúška, začali sa vyžadovať testy, potom respirátory, potom vakcíny, potom... nie priatelia, fašizmus a jeho zárodočné prejavy a fašistické symboly (rúška, respirátory) musíme odmietnuť.

FAŠIZMUS MUSÍME ODMIETNUŤ!

 Vynucovanie vlastnej ochrany od druhého (nútenie na rúška), podmieňovanie vstupu do zamestnania či k lekárovi akýmsi testom, nápisy po obchodoch a podmieňovanie elementárnej slobody nejakými opatreniami alebo vakcínami... sú to hrubé útoky na slobodu a integritu človeka. Fašizmus musíme odmietnuť!

Možno neviete, v akom sú mnohí ľudia stave, ale jedna sprostá otázka, jedno necitlivé vyrypovanie a človek môže skončiť samovraždou. Lekári by si mali byť toho zvlášť vedomí.

Možno nám niekedy ide o získanie výhod, pohodlie alebo potrebujeme ošetrenie ale... fašizmus musíme odmietnuť. FAŠIZMUS MUSÍME ODMIETNUŤ!

_______________________________________________________________________________________________________________________________

"FAŠIZMUS MUSÍME ODMIETNUŤ!"

Biblik.sk

STOP VAKCINACIZMU!

ŽIADNE RÚŠKA!