Prestaňte podporovať chaos! Nepomôžu Vám ani rúška, ani respirátory ani vakcíny, iba návrat k normálnemu životu v harmónii s Bohom, so Zemou, sebou a ľuďmi. (1.časť)

23.01.2021 21:33

"Prestaňte podporovať chaos! Nepomôžu Vám ani rúška, ani respirátory ani vakcíny, iba návrat k normálnemu životu v harmónii s Bohom, so Zemou, sebou a ľuďmi."

-   -   -

Doteraz sme ako civilizácia žili bezohľadne na následky zlých myšlienok a nesprávnych jednostranných činov, ale ďalej to už nepôjde...

Väčšina ľudí je zotročená rozumovým zmýšľaním. Pretože ľudia radšej počúvali zlých vodcov, rútia sa do záhuby. (A na počutie vnútorného hlasu je potrebné aj čisté srdce, ktoré sa takmer nikomu ani čistiť nechce, preto je ľuďom zrejme pohodlnejšie počúvať sladké reči politikov a vodcov) Možno vodcovia boli vo svojom obore hviezdy, ale príliš toho nevedeli o živote. Ich obzor bol zameraný jednostranne. Teda obvykle, nech boli ich myšlienky zaobalené akokoľvek pekne a ešte nedávno dobre fungovali, celkovo ich spôsob myslenia mohol byť nákazlivý, deštruktívny. Vlastne, bol to vírus, ktorým vás očkovali odmalička. (možno preto sa neskôr objavila genocída v podobe skutočných vakcín, ktorými rodičia nechávali likvidovať svoje deti krátko potom, čo sa narodili) Hovorím o mnohých vašich vzoroch, rodičoch, ale sú to aj vaši biznis lídri aj učiteľa, ktorých nesprávne myšlienkové konštrukty ste prebrali. Takéto naučené nesprávne myšlienkové konštrukty mnohí radšej nepustia, je pre nich ľahšie zomrieť ako sa ich vzdať. Vlastne, sami si kopú hrob, lebo neveria, že je niekto, nejaký diabol, ktorý ľudstvo a človeka veľmi nenávidí. A ľudia riskujú mnohé, lebo si nepripustia, že by im chcel niekto ublížiť. Existuje démon hlodajúci v ich samých, ktorý sa ako vidíme - v podobe rôznych deštruktívnych vlád a ich pokynov k jednostranným likvidačných opatreniam manifestuje navonok. Ako nás môže prísť Boh, Ktorý nás miluje od neho oslobodiť? Či snáď Pán Ježiš prišiel na to, aby vyhnal rímskych okupantov? Alebo na to, aby vyhnal démonov z tých ľudí, ktorí to sami chcú? Boží Syn Pán Ježiš Kristus má moc nad démonmi. Aj mnohé psychické choroby sa dajú liečiť tak, že človek túto pravdu prijme. Ak tú slobodu skutočne hľadá, ak sa chce človek naozaj oslobodiť od svinstva, okrem všetkej práce na sebe nebude váhať hoci aj Boha prosiť na kolenách o pomoc! Ale zároveň okrem toho robiť všetko preto, aby svoj život zmenil. Aby aj Boh videl úprimnú snahu a ochotu vynakladať energiu na zmenu. (predpokladám, že taká istá energia, akú vy ste vynaložili na zmenu sa k Vám od Boha vráti. Čím viac energie na zmenu dáte, tým viac jej od Boha potom môžete prijať) Ešte aj najväčší hriešnik a najväčší satanista má do určitého času šancu, kým žije. Sloboda je do určitého času ľudstvu a asi aj každému človeku na Zemi ponúknutá. Do času. Videl som človeka zomierať, kedy Boh úplne zavrel dvere, ten človek mal dosť času, nezaujímal sa kým bol zdravý, či je druhá šanca neviem. Mohol ešte poprosiť Pána Boha o milosť, ego mu už nedovolilo, aj keď plakal, a hovoril, že by veľmi chcel. Už nedokázal zavolať na Boha, a v podstate horel za živa! Je to zvláštny stav, obvykle stav vážne psychicky chorého človeka. (Je to aj stav somára priviazaného povrázkom o krík vedľa jazera, ktorý zdochýňa smädom, lebo si myslí, že je priviazaný, verí, že má lockdown)

Mohli by sme povedať, že niektorí ľudia si svojim ľahkovážnym životom sami zavrú dvere. Skúsme o dnešnom ľudstve povedať, že sú psychicky zdraví... Bolo by vôbec možné aby im nejaký cvok vládol a kázal im rúškovanie, odstupovanie, či lockdown? Ak by bola väčšina ľudí psychicky zdravá, odstup by si musel dať cvok, lebo by ho aj tak nikto nepočúval, nikto by mu nevenoval pozornosť. Práve teraz by sa mali ľudia navštevovať a stretávať, diskutovať, pomáhať si a hľadať riešenia. Nečinnosť a zastavenie normálneho života je istá smrť. Štát už ďalej za nás nebude nikto riadiť, ani v mestách nebudú o nás rozhodovať tí, ktorí sa o nás po voľbách viac nezaujímali. A deti takisto nemôžu vzdelávať priemerní! Je to na nás, ako to zorganizujeme po novom. Naše deti, naše obchody a naša vláda! Súčasná situácia ponúka obrovskú príležitosť na zmenu sveta aj pre nás! Ak chce niekto pokutovať človeka, za to, že si otvorí obchod, môžu vás pokutovať aj za to, ak na svojom dome otvoríte dvere! Ak by sa to dialo naozaj, aby to tu väčšine pripadalo normálne, stačilo by rozšíriť poveru, že nový čínsky, anglický aj africký vírus sa šíri cez otvorené dvere. Čo ostáva? No hovädo povie, že jedine lockdown! Potraviny vám hodia do záhrady a zastrelia alebo násilne vás zaočkujú hneď, ako otvoríte dvere!                                       Čo to pomáhate tvoriť? Prečo si aj po vonku zahaľujete tváre ako teroristi, alebo ako ženy z tvrdých islamistických siekt? Chcete, aby s vami jednali ako s teroristami? Alebo chcete byť radšej v pozícii ženy radikálneho islamistu? Toho sa nebojíte? Proti gustu žiaden dišputát, ak to väčšinu ľudí ani neštve... Možno sú už nakazení tou najhoršou variantou vírusu, taký, čo furt zasahuje srdce a mozog, ale nemôže sa trafiť. Lebo už nie je kam. Toho by sa ľudia mali báť a snažiť sa z toho seba a svoju firmu rýchlo vyliečiť. Niekto tu zrazu za nás rozmýšľa, ako sa máme chrániť! A prikazuje ľuďom pod hrozbou sankcií poškodzovať seba aj deti rúškami. A k tomu aj páchať samovraždu formou lockdownu, vraj ako spôsob boja proti vírusu, alebo proti štátu, jednotlivcovi a rodine?

Videli sme, ako dopadli referendá o kľúčových otázkach, (napr. referendum o rodine) ľudia sa ani nebáli neprísť... Nestáli o svoje základné práva. Slobodu ani normálnu rodinu tu vlastne väčšina národa ani nechcela, podľa dostupných údajov sa zúčastnila cca 1/5 ľudí. Zrejme sa ostatní báli prevziať zodpovednosť za svoj názor, ako vidíme, aj teraz je ľahšie pre mnohých dusiť sa v rúšku a nechať vykrvácať firmu ako prevziať zodpovenosť za svoje rozhodnutie...

KONIEC 1. časti, druhú časť nájdete tu

- - -

 

Biblik.sk - naše číslo účtu pre platby aj pre vaše príspevky:

SK8583300000002101425963

ĎAKUJEME!