PREVÁDZAČI MIGRANTOV STRIEĽALI PO POLICAJTOCH, PREKROČILU HRANICE A POLICAJTI UŠLI (+Poznámka Biblik: V súčasnosti je jednou z najdôležitejších vecí pre Slovákov zaobstaranie zbraní a sebaobrana

28.09.2023 14:09

hlavnespravy.sk

"Muž sa zastavil na trase, z ramena si zložil samopal a použil ho ako krytie, aby umožnil 13 nelegálnym migrantom, ktorí ho nasledovali, prekročiť hranicu. V blízkosti neboli žiadne hliadky, ale v tom istom čase boli o niečo ďalej zadržané ďalšie dve skupiny nelegálnych migrantov." "Prichádzajúce hliadky sa stretli s krupobitím guliek. Prevádzač vystrelil jeden výstrel z kalašnikova do vzduchu a potom vypálil dve salvy po päť alebo šesť výstrelov na maďarských a srbských policajtov. Hliadky skočili do priekopy a v kryte sa vyhli paľbe. Na maďarskej strane strely zasiahli prvky systému ochrany hraníc." https://www.hlavnespravy.sk/problem-s-migrantmi-sa-vyostruje-prevadzaci-strielaju-na-policajtov/3272114

"A policajti čo? Vymenili si plienky a išli domov? Nemali ho smrada zasypať guľkami tiež? Alebo to majú zakázané a strieľať sa môže len z opačného smeru? To je choré. Zaujímalo by ma, ako by sa zachovali naši policajti, keby na nich pálil prevádzač, boli by v diametrálne odlišnej pozícii ako keď doma strieľajú na autá neozbrojených pubertiakov, alebo keď držia ruku na zbrani, ak chce vystúpiť z autobusu 100% neozbrojená žena v Gabčíkove, lebo je v nezmyselnej kovid karanténe? Dúfam, že si to všetci pamätáme!!!"

"Súčasť agendy na nastolenie nového svetového poriadku. Migrácia tu bude každý deň tak dlho, kým si ľudia nezvyknú. Až tak, že časť ľudí ju bude považovať za právo aj pre nelegálnych prišelcov. Ostré strety s políciou budú častejšie. Silové zložky by si poradili, ale od nadriadených budú mať zviazané ruky. Napätie povedie ku kritickej bezpečnostnej situácii a nedostatku potravín. Aby ľudia prijali vládu totalitnej pevnej ruky, ktorá im sľúbi poriadok.

Vyhnúť sa tomuto scenáru dá len tak, že v každých voľbách budete voliť stranu, ktorá je v médiách najviac znevažovaná. Médiá sú totiž jedným z nástrojov svetovlády."

Poznámka Biblik: ĽSNS je za posledné roky jediná opozícia, rozdiel medzi SMERom a súčasnou fašistickou chuntou je taký, že Fico povie, že je proti, ale udeje sa to, čo diktuje EU. V súčasnosti je jednou z najdôležitejších vecí pre Slovákov zaobstaranie zbraní a sebaobrana, ak zákion zakazuje, aby ľudia vlastnili zbrane, takýto zákon je zločinný, sú to zákony otrokárov a tyranov. Zbrane budú ľudia potrebovať na sebaobranu a nikdy neviete, kedy môže nastať kritická situácia, nikto sa na Políciu ani vládu nemôže spoliehať! Za normálnych okolností by si išli chrániť hranice ľudia! Ináč budú mať "nový vírus" vo svojej krajine a zákaz vychádzania podobný vojnovému stavu bude zrejme normálny... Akoby sa končila vojna, ožobračovanie cez sankcie a zdražovanie prešlo, tak je tu zase "nová vlna" a ďalší "nový variant" - záplava migrantov! Ak nevznikne aktívny odpor, bude sa v tom pokračovať donekonečna, až kým z miest neostanú ruiny a z ľudí buď žobráci alebo kostry! Máte čo robiť, starajte sa!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!