PRÍDITE SA POZRIEŤ NA SKALKU, UVIDÍTE DOM ZA 590 TISÍC EUR

29.08.2019 19:33
V Trenčíne v Skalke nad Váhom majú pekný kostolík:
Podľa rozpisu omša v tomto peknom kostolíku býva v utorok o 18:30 (v zimnom období o 17:00)
Dnes 29.8.2019 bola v kostolíku omša, z rozhlasu bolo krásne počuť von a pán farár bol na omšu naozaj pripravený, jednak po stránke prejavu (mal krásny a pokojný hlas) a jednak mal schopnosť vzbudiť u človeka záujem o Božie Slovo. Čítal verše z Mareka 6:17-29 o tej úkladnej vražde Jána Krstiteľa, za ktorou stála nenávisť a ukrutná pýcha ženy.

Ak ste išli okolo, ten príbeh z Biblie Marek 6:17-29 bol slovami pána farára živo a pokojne podaný, okoloidúcich to nútilo zastaviť sa a počúvať. Vďaka pánu Bohu za dnešný deň aj za takého farára! Je to zjav bohužiaľ dnes už skôr len zriedkavý.

Ale čo vonkoncom nie je zriedkavý jav, tomu sa hovorí verejné, resp.  cirkevné obstarávanie ! Popri slovách pána farára, ktoré sme začuli vonku, veľmi zaujal aj krásny nový domček. Zarazila však jeho cena, ktorú sa nám podarilo zistiť: 590 tisíc eur!

Posúďte sami: Dom za 590-tisíc eur

Takto vyzerá dom za 590-tisíc eur, postavený za  menej ako 1 rok ! Trenčín a zvlášť Skalka nad Váhom je naozaj zázračné miesto! Prídite sa do Trenčína pozrieť :-)

-  -  -

P.S.: knihy na Biblik.sk sú dostupné aj k osobnému odberu, z týchto posledné tri kusy sú dostupné iba na osobný odber: https://www.biblik.sk/products/svata-biblia/