PRÍRODNÝ VITAMÍN C (+ POZNÁMKA BIBLIK)

30.09.2019 10:41

Pravdepodobne sa jedná o jeden z najkvalitnejších výživových doplnkov, ktorý je možné zohnať - čistý prírodný vitamín C bez tabletovacích prísad, bez GMO, dokonca ešte aj balený v skle:

Acerola cherry prášok – 302 mg vitamínu C v jednej a pol lyžičke, malé množstvo geneticky neupraveného maltodextrínu použitého ako sušiace médium (komplex sacharidov, nie cukru)

Zloženie / Ingredients v 100 g / in 100 g
Výťažok z plodu aceroly (Malpighia glabra) 5,6 g (9314,8 %)

 

Výrobca:  Healthforce

Krajina pôvodu: California (USA)
 
NA SLOVENSKU MÔŽETE TENTO DOPLNOK KÚPIŤ, OBJEDNAŤ TU:
 
 
 
Poznámka Biblik: Tento prírodný vitamín C z obchodu bestbody.sk je vo fľaši z tmavého skla, čo v tejto dobe plastovej veľmi oceňujeme, pretože chemikálie z plastov prenikajú do potravín, v lete je riziko ešte o niečo väčšie. (napr. voda z plastových fliaš by sa mala podľa nás používať iba v prípade núdze, ak sa už naozaj nedá iné piť. Ale aj minerálky v skle, také, ktoré obsahujú fluór, sú podľa nás poriadne svinstvo - skrz ten fluór, čo nejaké svine pridávajú ľuďom aj do  zubných pást )! Nuž, ale keď na tejto planéte sú nenormálne veci už vraj normálne... Väčšine členov tejto civilizácie, ktorej to pod vplyvom EM žiarenia a rôznych chemikálií môže skutočne poriadne kvápať na karbid, (a to sú mnohí z nich bohužiaľ aj sudcovia, politici a policajti) im to už ani nepríde divné, že veci čo jedia a pijú sú tu balené obvykle v plastoch!
Sklo je top materiál na kvalitné výrobky. Fľaša na obrázku je o niečo väčšia ako zavárací pohár, je to naozaj dosť veľké balenie, a nie nejaká miniatúrna fľaštička. Veríme, že je to dobrá vec, aj keď ju zatiaľ ešte iba testujeme. Hodí sa ako posýpka na sladké jedlá, jemne kyselkavá chuť s tónom čerešne dobre sadne napr. s medom alebo ku sladkým jedlám, ku ktorým by pasovalo ovocie.