PROBLÉM NEMOCNÍC SÚVISÍ SO ZATVORENÍM ŠKÔL, TVRDIA LEKÁRI (DISKUSIA ŠTYROCH LEKÁROV K SÚČASNEJ SITUÁCII)

08.01.2021 21:23

DISKUSIA ŠTYROCH LEKÁROV K SÚČASNEJ SITUÁCII:

Väčšinu ŤAŽKÝCH STAVOV dokážeme vyliečiť – a všeličo iné v rozhovore štyroch doktorov:

https://www.youtube.com/watch?v=JMytmrIiP5g

Najzaujímavejšie výpisy z diskusie štyroch lekárov:

- V NEMOCNICIACH JE NEDOSTATOK PERSONÁLU, LEBO KÔLI ZAVRETÝM ŠKOLÁM SÚ SESTRY DOMA S DEŤMI NA OČR

- väčšina pacientov s Covidom má jednoduchý priebeh

- Covidových pacientov, ktorí by podľa lekára ani nemuseli byť v nemocnici, tam zadržiavajú, lebo tí pacienti sa boja ísť domov! (pozn. red. - chcú sa preliečiť, aby nenakazili príbuzných, mnohí sa po pozítívnom teste báli vstúpiť do domu, po testovaní ich poslali domov a tí ľudia nevedeli, čo majú robiť. Zaujímavé, že vôbec vedeli, že majú ísť na testy, zachovali sa k nim ako ku hovädám a v podstate ich aj s pozitívnym testom poslali sa pásť)

- Zdravotný problém riešia politici a médiá Tí, čo boli liečení na Covid a zomreli, nikto z nich nebol zdravý, mali jednu až tri závažné diagnógzy (čas videa 25:38)

- Z tých, čo zomreli, väčšina by zomrela či by sa boli stretli s Covidom alebo nie

- Musíme sa s tým naučiť žiť, žiadna iná cesta neexistuje. A čím skôr sa začneme vracať k normálnemu spôsobu života, tým lepšie to zvládneme. Som o tom presvedčený, že je to jediná cesta

Prvý prípad Covidu bol 2.3.2020 (dva dni po voľbách) Do 29.9.2020 čo je cca 7 mesiacov sme mali 48 úmrtí. 29. Septembra vyhlásil terajší predseda vlády, že to berie do svojich rúk a odvtedy je vyše 1.000 úmrtí za dva mesiace!

- V NEMOCNICIACH JE NEDOSTATOK PERSONÁLU, LEBO KÔLI ZAVRETÝM ŠKOLÁM SÚ SESTRY DOMA S DEŤMI NA OČR (pozn. red. - za problémy v zdravotníctve je takisto zodpovedná vláda diletantov, ktorí iba terorizujú a stresujú spoločnosť nezmyselnými opatreniami, pričom názory odborníkov ani naše životy ich nezaujímajú! Súčasná vláda od svojho nástupu ohrozuje životy ľudí, šíria paniku a strach. Čím viac ľudia dodržiavali ich zhovadilé opatrenia, tým horšiu situáciu pomáhali spoluvytvoriť. Ak je zrazu masívny nárast chorobnosti po priebehu plošných testovaní, na 99% to súvisí s testovaním)