prof. BONNIE BURSTOW: PSYCHIATRICKÉ LIEKY POŠKODZUJÚ MOZOG

06.02.2020 21:07

prof. Bonnie Burstow, Univerzita Toronto, psychoterapeutka (*6.3.1945 - † 4.1.2020)

"Všetky psychiatrické lieky fungujú tak, že bránia normálnej funkcii mozgu a spôsobujú dysfunkciu. Všetky podstatne narúšajú normálne myslenie a cítenie. Všetky v rôznej miere menia chemické látky v mozgu a jeho štruktúru a zásadne ho poškodzujú. Všetky menia veľkosť mozgu tak, že ho (alebo jeho časť) rozširujú alebo zmenšujú. Všetky sú návykové. Všetky fungujú spôsobom, ktorý spôsobuje, že ich vysadenie je problematické, ba v niektorých prípadoch pravdepodobne nemožné. Všetky spôsobujú dysfunkcie (a vniektorých prípadoch poruchy) v rôznych častiach tela." prof. Bonnie Burstow (článok ZEMAVEK 2/2020 str. 120, článok Pavol Ičo - PRÍBEHY SO PSYCHOFARMAKAMI - vynikajúci článok, obsahuje aj prakt. skúsenosti pacientov)

Poznámka Biblik: Isté je, že antidepresíva a psychiatrické lieky korene problému pacienta neriešia, onedlho má pacient zase vážny problém + k tomu ešte aj závislosť na psychiatrických liekoch! Bohužiaľ, súčasná satanská veda, ktorá úplne odignorovala, že človek je v prvomrade duša, dnes nemá väčšine psych. pacientom čo iné ponúknuť, je však dobré, že sa aj mnohí lekári snažia miesto antidepresív predpísať najprv psychoterapiu. Ale aj tak je každý vlastne nútený hľadať sám a tí, ktorí sa snažia a nevydajú sa úplne na pospas oficiálnym teóriám bývajú označení rôznymi prívlastkami. Už to je zaujímavé, že tak uznávaná psychiatria neposkytuje žiadny dôkaz o nerovnováhe neurotransmiterov (nerobí sa žiadne vyšetrenie) ale automaticky by mali ľudia veriť teórii, že majú nerovnováhu neurotransmiterov v mozgu! Psychiatria, ktorá neberie do úvahy dušu človeka je na jednej strane šarlatánstvo - predpisujú sa lieky, ktoré majú nejakú domnelú nerovnováhu neurotransmiterov v mozgu odstraňovať, ale psychiatrické lieky sa bohužiaľ predpisujú bez objektívnych dôkazov! Zaujímavá prednáška MUDr. JAN ŠULA - hrubé črevo vytvára až 95% serotonímu a 50% dopamínu. Serotonínová teória o depresii je prežitá a liečba antidepresívami je klinicky bezvýznamná. Základom depresie, bipolárnej poruchy a syndrómu vyhorenia je chronický zápal (čriev, pozn. Biblik)
https://www.biblik.sk/news/mudr-jan-sula-o-liecbe-chronickych-a-psychickych-chorob/

 

Serotonínová teória o depresii je prežitá a liečba antidepresívami je klinicky bezvýnamná. Základom depresie, bipolárnej poruchy a syndrómu vyhorenia je chronický zápal (čriev, pozn. Biblik)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/mudr-jan-sula-o-liecbe-chronickych-a-psychickych-chorob/