prof. JAN RAK: RACIONÁLNE MYSLENIE VÁS NEMÔŽE DOVIESŤ K POZNANIU. BESEDA DIVADLO KAMPA MARIE TILŠAROVÁ & KTO JSME MY

15.10.2023 17:04

 "Mnohí z nás nechcejú pripustiť, že racionálne myslenie vás nedovedie, nemôže doviesť k absolútnemu poznaniu, k tzv. Teórii všetkého." "Neexistuje racionálny spôsob, ako svet okolo nás úplne poznať, ako poznať, čo je tá Pravda, z Ktorej všetko pochádza." prof. JAN RAK (cit. cca 42.minúta)

Poznámka Biblik: nejde to vedou, ani rovnicami, niektorí ťažko pripustia tvrdenie, že vlastne aj každý "dôkaz" je iba myšlienkový konštrukt (viď. knihy David R. Hawkins) Napríklad v stredoveku boli dôkazy úplne iné a mnohí učenci si niekedy museli dávať veľký pozor, aby príliš neodkrývali svoje znalosti, pretože ľahko mohli skončiť s obvinením, že sú čarodejníci (podobne ako dnes mnohí vedci, môžu prísť i o svoju pozíciu i o granty a dokonca aj o život, ak urobia nejaký prelomový objav) 

Vývoj pokračuje ďalej, aby sme si nemysleli, že dnes v čase kamier a špičkovej techniky sme dosiahli konečný cieľ! A istotne ani dnes sa nemôžeme o žiadny "dôkaz" opierať na 100%. Príklady sú mnohé, napríklad tzv. "dôkazy o účinnosti vakcín" sú úplne pochybné a prax potvrdzuje, že dospelí, deti i zveratá sú čoraz viac chorejšie s každým očkovaním. 

Podobne ako v mniulosti, keď mnohí vedci zrejme tvrdili, že nič ťažšie ako vzduch nemôže lietať, ani dnes nie je možné plne dôverovať vedcom, pretože ich stanoviská či odporúčania môžu byť a častokrát aj sú úplný omyl, ktorý vychádza stále z veľmi obmedzenej úrovne poznania - nemajú celostné poznanie ani spôsob, ako potvrdiť prítomnosť pravdy. Jednou z metód je napríklad svalový test* (knihy David Hawkins a Dr. John Diamond) ale metóda svalového testu funguje s vysokou presnosťou iba u ľudí s vyššou úrovňou vedomia, cca 2,5 násobne vyššou ako priemer.

-    -    -

prof. JAN RAK: RACIONÁLNE MYSLENIE VÁS NEMÔŽE DOVIESŤ K POZNANIU. BESEDA DIVADLO KAMPA MARIE TILŠAROVÁ & KTO JSME MY

https://www.youtube.com/watch?v=Om2z24XOzRE

Súvisiace články / related articles:

prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

*ČO BY STE DALI ZA PRÍSTROJ, KTORÝ BY VÁM DAL ODPOVEĎ NA OTÁZKU ÁNO, NIE? / WOULD YOU LIKE TO KNOW THE ANSWER YES OR NO? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/co-by-ste-dali-za-pristroj-ktory-by-vam-dal-odpoved-na-otazku-ano-nie-would-you-like-to-know-the-answer-yes-or-no/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!