PROGRAMOVANIE VODY

22.02.2018 10:50

Ak kvapnete do fľaše čistej vody kvapku jódu, alebo inej farebnej tekutiny, vo flaši s vodou sa jedna kvapka jódu rozkladá ako farebný dym, a už viac voda nikdy nebude ako predtým. Veľmi podobne, no nie tak viditeľne dokáže toto s vodou spraviť každá ľudská emócia - doslova dokáže "zafarbiť" vodu.

Emócia, slovo aj myšlienka robí vodu liečivou, alebo otrávenou. Človek má veľkú zodpovednosť za to, čo do vody dáva svojimi myšlienkami. Je veľmi dôležité, ako sa správate v blízkosti vody, hoci aj pri umývaní rúk, pri sprchovaní a pod. Voda sa vám potom vracia späť v takej podobe, ako ste ju naprogramovali.

Voda má schopnosť uchovávať informáciu. Každá dobrá alebo zlá myšlienka aj  každé dobré alebo zlé slovo má zásadný vplyv na kvalitu vody v ľudskom organizme. Kto chce byť zdravý, šťastný, bohatý a krásny, mal by si dávať pozor na to, čo si myslí a čo hovorí v blízkosti vody. (Treba pamätať na to, že aj vaše telo obsahuje cca 70% vody!)

Nie len kvalita jedla či vody má vplyv na zdravie. Ľudia jedia bio potraviny, pijú filtrovanú vodu, no väčšina z nich sa nemodlí ani pred jedlom a obvykle sú už zvyknutí rozčuľovať sa a nadávať. Takto znehodnocujú vodu vo svojom okolí a dokonca aj vo svojom tele.

Žiarenie z mobilov, wi-fi zariadení a GPS sú doslova špinou pre vodu. Mestká voda z vodovodu, aj keď ju prefiltrujete, z hľadiska informácie, ktorú obsahuje je špinavá. Takisto jedlo, ktoré je blízkosti elektromagnetických polí alebo prešlo rukami nahnevaného alebo nadávajúceho človeka je z hľadiska informácie špinavé.

Skener v potravinách má dokonca zásadný vplyv na chuť potravín s vysokým obsahom vody, ako napr. horčica a likéry. Je rozdiel medzi oskenovanou a neoskenovanou potravinou. Rozdiel v chuti pri týchto rozozná aj bežný človek. urobte si vlastné experimenty, ak teda chcete vedieť.

Za pomoci červeného laseru a čiarového kódu, o ktorom sme písali v tomto článku sa potraviny a voda v obchodoch programuje na určitú frekvenciu, ktorú kresťan môže právom považovať za satanskú. Je preto nesmierne dôležitá modlitba pred každým jedlom. Pokiaľ sa človek každodenne ladí modlitbou či meditáciou, alebo iným spôsobom na frekvenciu lásky, musí to byť na ňom poznať. Všímam si akúsi hladkosť v tvári ľudí, ktorí sa niekoľko krát denne modlia, napriek tomu, že sú niektorí už dôchodcovia. Skrátka nech vyznávajú akékoľvek náboženstvo, títo ľudia sa snažia sa celým srdcom milovať Pána Boha. (Nie je takých ľudí veľa, ale títo ľudia sú inej tváre, ako keby ich pleť obsahovala viac vody. Podobne sa na istú dobu rožžiari tvár zamilovaného chlapca alebo dievčaťa, no títo ľudia žiaria ako zamilovaní stále.)

Liečivú vodu je možné pripraviť zmrazením, čím sa vo vode resetuje pôvodná informácia. Na fľašu s vodou potom môžete napísať slová lásky, alebo napr. aj "pomáha na ekzém" a takáto voda je liečivá. Samozrejme funguje to aj s nemrazenou vodou. Fľaša obyčajnej vody v blízkosti človeka, ktorý sa modlí alebo medituje môže byť silne liečivá.