PROTEST PROTI VLÁDE: MUDr. LIPTÁK: TESTY SÚ PRÍČINA "PANDÉMIE" !

12.12.2020 18:19

Dnes 12.12.2020 sa uskutočnil na Hodžovom námestí v Bratislave protest proti zločinnej vláde, ktorá sa pokúša na Slovensku o fašistickú diktatúru a arizáciu majetku slobodných podnikateľov formou obmedzení a lockdownov.

Veľmi zaujímavé je vystúpenie MUDr. Petra Liptáka:

"TESTY SÚ PRÍČINA PANDÉMIE! TESTY SÚ VEĽMI NESPOĽAHLIVÉ, POZITÍVNA JE AJ COCA-COLA, PAPÁYA, KOZA..."

MUDr. Lipták VYZÝVA NA BOJKOT OPATRENÍ - RÚŠOK, TESTOV AJ VAKCÍN!  VERÍ, ŽE KOLEGOVIA LEKÁRI SA K NÁM PRIDAJÚ.

Vystúpil aj Predseda Únie súkromných autobusových dopravcov Branislav Doboš. Vyjadril sa že vláda nás iba núti k poslušnosti, a necháva nás bez pomoci padať na kolená, Branislav Doboš doslova uviedol: "VLÁDA NÁS LIKVIDUJE!" "JEDINÉ ČO VLÁDA CHCE, JE DONÚTIŤ NÁS K POSLUŠNOSTI... A TO MUSÍME ZASTAVIŤ!" (musíme zastaviť fašizmus, pozn. red.)

Videá sú tu, v čase videa 04:40 začína B. Doboš, po ňom nasleduje MUDr. Peter Lipták:

https://www.facebook.com/100001536583936/videos/vb.100001536583936/3684342701626913

Ďalšie zdroje videí z dnešného protivládneho protestu: hlavnespravy tu, youtube tu

Poznámka Biblik:

Podľa tejto definície aj Matovičova strana aj ostatné vládne strany by mali byť rozpustené, zakázané a postavené mimo zákon:

"Fašizmus [tal.] - politické hnutie vychádzajúce z nacionalizmu a rasizmu, snažiace sa pôsobiť na široké masy, vzniklo po 1. svet. vojne. Fašistické strany sú budované na vodcovskom princípe s prísnou vnútornou disciplínou, vlastnými ozbrojenými skupinami, snažiacimi sa nastoliť fašistickú diktatúru - fašistický štát, ktorý likviduje všetky demokratické slobody, zastupiteľské orgány, politické strany a pomocou teroru, ideológie a propagandy snaží sa o úplné ovládnutie jednotlivca. Jeho ekonomika zameraná na vojenskú výrobu v súlade s expanzívnou zahraničnou politikou je riadená a kontrolovaná štátom. Najstarší fašistický štát vytvoril 1922 B. Mussolini v Taliansku, 1933 A. Hitler v Nemecku. V určitej modifikovanej forme sa fašizmus uplatnil v Portugalsku, Rakúsku, Španielsku (Franco), rôzne fašistické skupiny vznikli aj v iných štátoch (v Česko-Slovensku Národní obec fašistická, v Maďarsku Szálasiho Šípové kríže, vo Francúzsku). Po r. 1945 vznikli rozličné radikálne pravicové skupiny a organizácie neofašistov." cit. Malá slovenská encyklopédia Encykl. ústav SAV, 1993