PROTI RAKÚSKEJ SATANISTICKO-FAŠISTICKEJ VLÁDE SA VZBÚRILA ARMÁDA AJ POLÍCIA

19.11.2021 13:53

Rakúska vláda má problémy – polícia a armáda sa postavili proti zdravotnej diktatúre

„Povinnosť uvaliť kontrolu podľa pokynov ministra vnútra policajný zväz odmieta.“

„Zväz ozbrojených síl oznámil, že sa budúcu sobotu zúčastnia na veľkom proteste vo Viedni.“

„Polícia a armáda odmietajú vykonávať kontroly hygienického preukazu pod názvom ‚sloboda a ľudská dôstojnosť. Pripoja sa k veľkému protestu proti povinnému lockdownu neočkovaných 20. novembra vo Viedni.“

Manfred Haidinger (FGÖ) vo svojom liste dodáva: „Týmto upozorňujeme, že účasť na zhromaždeniach je osobitne chráneným zákonným právom a že je zohľadnená aj v aktuálne dostupnom návrhu vyhlášky. Účasť a cestovanie po celom Rakúsku je povolené.“ Viac tu:
 
Poznámka Biblik: Rozhodovať o tom, či si dáte alebo nedáte pichnúť nejakú injekciu je tiež osobitne chráneným zákonným právom! Žiadna vláda o tom nerozhoduje, iba vy sami. Čo najskôr si zožeňte zbrane, buďte pripravení sa brániť a ak by vás chceli násilím očkovať alebo bezdôvodne obmedzovať, tak sa bráňte! Slovenskí vojaci a slovenskí policajti, prosíme vás buďte s nami v protifašistickom boji a zosaďme navždy vládu satanistov a zločincov!
OČKOVANIE JE NOVODOBÁ VYHLADZOVACIA METÓDA, SKONČÍ BUĎ CHOROBOU, SMRŤOU ALEBO STRATOU SLOBODNEJ VÔLE. BEZ SLOBODY NEMÁ ŽIVOT ZMYSEL, JE TO OTROCTVO! VOJAK A POLICAJT MÁ ĽUDÍ BRÁNIŤ PRED SATANISTICKO-FAŠISTICKOU VLÁDOU NÁSILNÍKOV, TYRANOV, VRAHOV A ZLOČINCOV!