PROTIPROUD.INFO: ROZHOVOR S EXORCISTOM (+Poznámka Biblik: DROGY AKO BRÁNA K PSYCHICKÝM CHOROBÁM)

07.01.2023 12:40

PROTIPROUD.INFO: ROZHOVOR S EXORCISTOM (+Poznámka Biblik: DROGY AKO BRÁNA K PSYCHICKÝM CHOROBÁM)

"Vymítač ďábla: Ráj, očistec a peklo? Samozřejmě! Satan útočí. Ví, že mu už zbývá málo času. Drogy jako otevřené dveře? Spása: Všichni, nebo jen mnozí? Odstraněný "Mozart" se aspoň pokusil. Každý má svobodu rozhodnutí. Bojujme!" ZDROJOVÝ ČLÁNOK: protiproud.info

ROZHOVOR S EXORCISTOM - VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=szIWwDxv-cQ

Poznámka Biblik: rozhovor sme nestihli preštudovať, faktom však je, že drogy otvárajú dvere k psychickým poruchám, ktoré by sa mohli z kresťanského hľadiska označiť ako "posadnutie zlým duchom". Bez alkoholu, kofeínu, tabaku, marihuany či iných drog by väčšina ľudí psychické choroby nikdy nepoznala! "Choroba=Otrava, nedostatok alebo iné poškodenie" (cit. Dr. Johann Loibner, predn. HISTÓRIA OČKOVANIA)

Marihuana napríklad sa používa aj na detox. pôdy, pretože vytiahne z pôdy toxíny. Samo o sebe pitie alkoholu, drogy či tabakvé alebo marihuanové fajčenie je toxická záťaž, ktorá v dnešnom prostredí môže byť poslednou kvapkou... Ale akú marihuanu ľudia fajčia? A aký alkohol pijú? Víno z postrekovaného hrozna, marihuana z pôdy na izbové rastliny, silno spracovaný tabak v cigaretách s papierikmi s chemickým lepidlom (napr. chem. lepidlo v cig. papierikoch tobacoll). Aké sú dlhodobé následky vdychovania takýchto chemických látok?

Vlastne aj kofeín mení fungovanie mozgu, akákoľvek závislosť či pravidelné užívanie drog vrátane kofeínu a nikotínu môže byť v dnešnom prostredí rizikovejšie ako v minulosti, nehovoriac o tom, že dnes sa používa šľachtenie, GMO a chemikálie... Bežná káva už nie je káva, bežný tabak už nie je tabak, bohužiaľ. Prešľachtené plodiny, striekané chemikáliami, neprirodzene prešľachtené alebo geneticky modifikované, s čo najvyšším a častokrát neprirozene vysokým obsahom účinných látok ako nikotín, kofeín, THC a ďalšie v množstvách, ktoré by príroda bežne neposkytovala. Užívanie takýchto výrobkov môže mať za následok fyzické i psychické choroby (choroby=predovšetkým otravy - viac Dr. Loibner)

Biblický liek na psych. choroby je pôst a modlitba (pôst nielen krátkodobé zdržanie sa jedla. ale aj zmena, resp. dlhodobá úprava stravy, diéta, napr. GAPS diéta - kniha Syndróm trávenia a psychológie tu) Biblické slovo pokánie (gr. metanoia=zmena), t.j. zmena životného štýlu, smerovanie k Bohu, zbavenie sa závislostí, nájdenie si svojho miesta-účelu, zmyslu života, zaradenie sa na svoje miesto vo Stvorení.

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!