PROTIVLÁDNE PROTESTY V BRATISLAVE 20.2. a 24.2.2021. Otvorte oči, uši a zapojte sa ! PROSÍM !!!

19.02.2021 14:05

Poznámka Biblik: protestovať môžete, ak si zložíte rúška z papúľ a odmietnete tieto fašistické nariadenia. ŽIADNE RÚŠKA, ŽIADNY LOCKDOWN, OTVORIŤ OBCHODY, ZDRAVÝM UMOŽNIŤ NORMÁLNY ŽIVOT, CHORÝCH LIEČIŤ. ZDRAVÍ ODHOĎTE RÚŠKA, A ZABUDNITE NA OPATRENIA, INÁČ SA K VÁM BUDÚ SPRÁVAŤ AKO KU PSOM A KU CHORÝM. (Obchodníci spojte sa, informujte ľudí, že otvárate, lebo ak to ešte chvíľu vydržíte mať zavreté, možno už viac neotvoríte)

- - -

"PSYCHOPATOVI IDE LEN O TO, ABY ZLOŽIL SLOVENSKO NA KOLENÁ!" (a ľudia mu v tom pomáhajú dodržiavaním opatrení smerujúcich k potláčaniu práv a slobôd) - chce vláda v pondelok predĺžiť núdzový stav na neurčito? Čo to znamená? Rúška a lockdowny na neurčito? Dobré ráno, o to išlo od začiatku. Ak vám vôbec dovolia na 5 minút niekedy otvoriť, tak iba preto, aby mohli všetko totálne zavrieť. A všetkých ožobračiť, zlikvidovať súkromné podnikanie a ekonomiku nechať padnúť až ku dnu. Im nevadí, že to vyvolá utrpenie, choroby a smrť, je im to jedno - to je Matovičova vláda, všímajte si, čo robia od začiatku! Dajte im jasne najavo, že sú nebezpečnejší ako vírus, zložte rúška a buďte vždy pripravení fašistom napľuť do xichtu, SÚ TO FAŠISTI! Matovičova vláda nemá čo vydávať nariadenia a príkazy, má byť postavená pred súd. Matovičov režim vedie k potláčaniu práv a slobôd, pokúša sa zaviesť fašistický režim, kričte všetci NIE FAŠIZMU!

Otvorte oči, uši a zapojte sa ! PROSÍM !!!

https://www.youtube.com/watch?v=KUdk8pIDUSU

NESEĎ DOMA POĎ AJ TY

My občania Slovenska vyzývame všetkých občanov na pochod proti korupcii, nespravodlivosti, neprávosti, tyranie šíriacej sa od Matoviča a jeho vlády, zasahujúcej do všetkých oblastí nášho života. Vyzývame všetkých, komu záleží na budúcnosti nás a našich detí, aby sa pridali k nám!!!! Nečakajme,kým sa dostaneme na úplne dno. KONAJME!!! Nikto to za nás neurobí !!!

KTO, KEĎ NIE MY?? KEDY, KEĎ NIE TERAZ?? VŠETCI SPOLU UKÁŽEME VLÁDE, ČO SI O NICH MYSLÍME !!!!

V BRATISLAVE 20.2.2021 o 13:00 NÁMESTIE SLOBODY !!!! ÚČASŤ VEĽMI NUTNÁ A POVINNÁ!!!!