PROUD NÁRODNÍ HRDOSTI: YVETA RYCHTAŘÍKOVÁ - VEĽMI KVALITNÉ VIDEÁ (+Poznámka Biblik: Proti sile zbraní rafinovaných lží sa nedá účinne bojovať len s pravdou a láskou, musela by mať minimálne podobnú úroveň organizácie a riadenia ako protistrana!

23.11.2022 17:08

proud-narodni-hrdosti.cz

Kanál youtube Yveta Rychtaříková - Proud národní hrdosti

NAJZAUJÍMAVEJŠIE VIDEÁ - PATRIA K ZÁKLADU SOCIÁLNEJ GRAMOTNOSTI:

https://www.biblik.sk/news/general-petrov-preco-sa-niektorym-statom-dari-dobre-a-inym-nie-uvod-do-koncepcie-socialnej-bezpecnosti/

PLAYLISTY S VYNIKAJÚCIMI VIDEAMI:
https://www.youtube.com/@proudnarodnihrdosti-y.rych3292/playlists

VIDEÁ:
https://www.youtube.com/@proudnarodnihrdosti-y.rych3292/videos

Stránky:

proud-narodni-hrdosti.cz

Poznámka Biblik:

Podobne ako tvrdý materializmus za bývalého režimu teraz akoby prevláda tvrdá duchovnosť! Jedno aj druhé je o ničom, aj duchovnosť bez materiálneho zabezpečenia, tam kde ho človek potrebuje.  Proti sile zbraní rafinovaných lží sa nedá účinne bojovať len s pravdou a láskou, musela by mať minimálne podobnú úroveň organizácie a riadenia ako protistrana! A zatiaľ, ako sa zdá, nikto nevytvoril okrem tých virtuálnych žiadne organizačné štruktúry na záchranu Slovenska! A ako vidíme tie virtuálne (stránky, blogy, fejsbúky) môžu zo dňa na deň zrušiť a vypnúť! A väčšina ľudí tým odbojovým stránkam aj tak nerozumie! Treba to podať nielen zrozumiteľne ale aj tak, aby to boli schopní prijať!

Fašisti kľudne idú krok za krokom ďalej a je úplne jedno, ako dopadne súd, voľby alebo či ste mali pravdu, keď pokračuje vyvražďovanie, ožobračovanie a holokaust!

Materializmus bez duchovna sa zvrháva v megalomanstvo a tyraniu, fašizmus a satanizmus. Duchovnosť bez znalostí a určitého materiálneho zabezpečenia je za vlády tyranských režimov nepoužiteľná a tiež nerobí ľudí šťastných! A vlastne, mnohí duchovní sa aj tak cítia menejcenní, keď musia trpieť Škodu a ostatní okolo nich parkujú Mercedesy, Poršáky a nadupané Audiny! Človek sa chce cítiť svojmu okoliu a takej silnej strednej vrstve roveň a duchovnosť mu v tom príliš nepomáha. Tí s neodolateľnou túžbou po úspechu a rovnosti sa ľahko stávajú satanistami! Vlastne aj satanisti, sú tiež určitým spôsobom duchovní a tiež túžia po láske, prijatí a po slobode.

-    -    -

Gándhí vedel, čo robí a vlastne premyslene viedol vojnu s neozbrojenými vojakmi a taktiež mal straty a nakoniec to skončilo aj tak klasickou vojnou a vyvražďovaním a po odchode Angličanov konflikt medzi Indiou a Pakistanom vlastne trvá dodnes! A je teraz priemerný Ind slobodnejší ako za vlády Angličanov? Ak nemá na chleba, tiež ho nerobí sloboda o veľa šťastnejším, stále je otrokom tam, kde vládne chudoba, bieda a hlad! Čo dosiahol nenásilný odpor okrem zvečnenia Gándhího a akože samostatných štátov? Ukázal spôsob. že proti sile je možné určitým spôsobom bojovať aj bez zbraní ale tento systém boja vedel asi aj zrozumiteľne podať. Je jedno, či máte pravdu, pokiaľ ju neviete podať tak, aby jej všetci rozumeli, alebo takým taktným spôsobom, aby ju prijali. Alebo teda, pravdu podávať a "dávkovať" tak, aby ju uniesli otroci, ktorí ani nevedia, že sú otroci! Otrokmi je väčšina ľudí, ktorí sa obávajú prísť o zamestnanie - videli sme to v prípade testov a vakcín, mohli poznať sami seba a svoj skutočný biedny stav! Ako svojmu pánovi dodávali zamestávateľom rôzne potvrdenia, či už pravé alebo falošné a neváhali ako dobytok vpáliť do seba značku (vakcínu) keď chceli cestovať! To nie sú ľudia, ktorí sú celkom ľuďmi, skutočne sú to otroci, ktorí sa len môžu stať ľuďmi, ak by o to vôbec mali záujem! S takýmto materiálom sa pracuje ináč ako s ľuďmi, otroci sú zvyknutí na cukor a bič, Kristus im ponúkol Kráľovstvo nebeské, hneď Ho chceli urobiť kráľom, čo odmietol, lebo hovoril o Královstve Ducha a častokrát mal problémy, lebo Mu vôbec nerozumeli a vykladali si veci úplne ináč! Potom, keď zistili, že nič pozemské im z toho vlastne nekvapne, odchádzali od Neho a zrádzali Ho! Iba tí, ktorí Ho naozja milovali, neváhali s ním ísť hoci aj na smrť, aj to bol Jeho z dvanástich najbližších učeníkov iba jeden -  Ján!

Aby vedel každý vodca revolúcie a protifašistického odboja, s akým "ľudským materiálom" sa aj teraz tu na Zemi vlastne pracuje!

Väčšina ľudstva = túžiaci po peniazoch, prostí, chudobní, otroci a blázni! Úplne iné metódy na nich platia ako na kniežatá, rytierov a šľachticov.

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU