PSYCH-K (SK, ENG)

08.04.2022 17:46

Psych-K je metóda, ktorú som počul od Bruca Liptona a od tejto pani Petra Julia Vogelová. Zo žiadneho videa som sa nedozvedel, ako sa metóda Psych-K praktizuje. Preto ju nemôžem odporučiť ale ani zavrhnúť. Je veľmi pravdepodobné, že kvalitu života, pohodu a spokojnosť so životom určujú podvedomé programy. Takto je možné, že niektorí ľudia si vytvoria fajn život a iní totálne peklo! A tieto programy Život_je_zlý/Boh_je_zlý/Nikto_ma_nemá_rád a podobne, ktoré boli do podvedomia vtláčané rodičmi alebo porušenými priateľmi je potrebné prepísať, ak chcete žiť normálne. Ináč sa pravdepodobne môžete aj celý život modliť, celý život budete od Boha len žobrať a keď sa vám aj niečoho dostane, nebudete spokojní a Boh veci za vás dlhodobo riešiť nebude! Pretože Boh ste aj vy, ste stvorení na Jeho obraz a chce, aby ste raz boli aj dospelí a nie stále iba deti a už vôbec nie žobráci! Vy sa musíte starať o svoje šťastie, identifikovať príčiny chorôb, nešťastí a byť zdraví a šťastní, pretože ináč dosť ťažko môže chorý a smutný človek plniť svoj účel! Na normálny zdravý pohyb je potrebná dosť veľká energia, väčšina ľudí na tejto planéte sú bohužiaľ chorí, niektorí aj dosť vážne, psychicky chorých je tu bohužiaľ väčšina a iba málokto vie, čo je to dlhodobo fungovať normálne - radostne, šťastne, plne zdravo a s vysokou energiou, úplne v harmónii s Bohom!

 
ENGLISH: google Psych-k. Method Psych-K I've heard from Dr. Bruce Lipton (brucelipton.com) I cannot recommend nor condemn, you have to study! Subconscious patterns probably determinates your happiness, wealth, physical and mental health. Maybe there's a safe way how to overwrite bad subconscious patterns and live normal life, not that shit that many of you consider your own life! Google, study, get proper information and make right decisions. Be with God and God with you!
 
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU