Psychopat, klamár a nesvojprávny premiér, píše v otvorenom liste exposlanec Marček a pozýva ľudí na protivládny protest

25.05.2020 17:37

infovojna.sk

Psychopat, klamár a nesvojprávny premiér, píše v otvorenom liste exposlanec Marček a pozýva ľudí na protivládny protest:

Ak súhlasíte Slováci a Slovenky, zdieľajte a šírte túto výzvu:

Milí priatelia, Slovenky a Slováci, všetkých vás pozývame na námestie Slobody, aby ste prišli podporiť tento protest proti mnohým nezmyselným nariadeniam Vlády SR a najmä podľa mňa a nielen podľa mňa, nie svojprávneho premiéra I.Matoviča v súvislosti s pendlermi, repatriantami a vlastne celým národom, ktorí trpíme za jeho choré ego a Exibicionisionizmus!

Táto osoba by mohla kľudne účinkovať v ľubovoľnom seriály, TV novele, ale najlepšie na pódiu divadla jedného herca, kde by vo svetlách reflektorov predvádzal tie najlepšie herecké výkony! Tento človek je podľa mnohých chorý, je to typický predstaviteľ roli chrobáka Truhlíka, ktorý všetko vie, všetko pozná, ale keď sa nesprávne rozhodne, tak to vždy skončí vinou niekoho druhého, to ona, to on, to oni....!!! Nehovoriac už o tom, že absolútne nerešpektuje svojich koaličných partnerov a našu ekonomiku vedie do katastrofy!

Počet nezamestnaných každým dňom rapídne rastie, krachujú menšie firmy, živnostníci a podpory sa nevie žiaden z nich dočkať, trvá to celú večnosť a možno ani žiadna neprilde! Myslím že stačilo Matelko, odíď, podaj čím skôr demisiu a tým zachrániš Slovensko! Priatelia, príďte podporiť tieto protesty, ktoré sa budú konať v rovnakom termíne v BA, BB aj v KE. Šírte a ZDIEĽAJTE prosím túto pozvánku, ak súhlasíte.

Uvidíme sa 28.05.20 na nám. Slobody, pred Úradom Vlády o 17:00 v Bratislave, v Banskej Bystrici a v Košiciach.