PSYCHOPAT, TERORISTA A ZLOČINEC BILL GATES - POVEDAL PRAVDU O SVOJICH VAKCÍNACH? / PSYCHOPAT, TERRORIST AND CRIMINAL BILL GATES - DOES HE SAY TRUTH ABOUT VACCINES? (SK, CZ, ENG) + POZNÁMKA BIBLIK

22.02.2021 14:45

Especially what he said in 1:03-1:20... He means to spread viruses through vaccines and he wants nobody to escape? / Obzvlášť zaujímavé, čo povedal v čase 1:03-1:20. Znamená to, že chce šíriť vírusy cez vakcíny tak, aby tomu nikto neutiekol?

https://rumble.com/ve1wyl-bill-gates-oznmil-e-lid-zejm-dostanou-3.-dvku-vakcny-jet-tento-rok.html

top koment - z článku na serveri INFOVOJNA:

Bill Gates pokojne v médiách predpovedá príchod ďalších pandémií a vírusov, ďalších vĺn, ktoré prídu a predpovede mu vychádzajú.
Po prečítaní tohoto článku aeronet.cz mi napadlo. Predstavme si, že by známy teroristický vodca vystúpil v CNN, BBC a pokojne s úškľabkom vyhlásil, že budú vybuchovať rôzne verejné budovy na svete. Bude sa tak diať v určitých vlnách, kde ďalšia vlna bude silnejšia ako tá predošlá. A čo sa bude diať? Vlády sveta a hlavné média sveta nariadia núdzové režimy, zákazy vychádzania, rozostupy, prácu z domu, plynové masky, ochranný odev. Po teroristoch sa nepátra a ak niekto upozorní aj na tento fenomén, tak je perzekuovaný, pokutami, vyhrážkami, mediálne lynčovaný, alebo je vyhodený z práce. (Predstavte si, že doktori sú vyhadzovaní z roboty za medicínsky názor!!! A postarajú sa o to nelekári...pracovníci médií, alebo politici!) 
V podstate môžeme vyhlásiť médiá hlavného prúdu za teroristické organizácie, rovnako ako vlády "demokratického" sveta za teroristické organizácie, oficiálnu zdravotno-vedeckú obec za teroristickú organizáciu. A v neposlednom rade To, že ľudia sa v tom nevedia zorientovať a nechajú to tak (nebúria sa masívne) je podľa môjho názoru už prebiehajúci Boží trest za odpad od viery. (ktorý je nespochybniteľný).
Inak si to neviem vysvetliť. Alebo užívajú nejaké ťažké drogy, alebo lieky, čo v takom množstve nie je reálne. 

 

Poznámka Biblik: je to reálne - cez očkovania, stravu, chemikálie chemtrails a EM žiarenie tu podľa nás prebieha rozsiahly program myšlienkovej kontroly, ktorému viac-menej podlieha každý. Väčšina ľudí je už však totálne zrobotizovaná. Prispieva k tomu očkovanie, aj testami (áno, testovanie je už očkovanie) a čím ďalej tým novšie vakcíny to zariadili u detí a teraz aj u dospelých. Ostalo zopár veriacich, ktorých chráni Boh a zopár ľudí so samostatným uvažovaním, ktorí nejedia supermarketovú stravu. U ostatných prebieha odľudštenie a totálne napojenie na umelú inteligenciu podobne ako v Matrixe. Chemikálie v strave, vo vode, v oblečení, vo vzduchu z chemtrails, vakcíny, nanotechnológie a zamorenie prostredia ElektroMagnetickým žiarením urobili z väčšiny ľudí ľahko tvarovateľnú hmotu, ktorá nič nechápe a všetko žerie! (hoci aj scénár s neexistujúcou pandémiou, na ktorú tu až do dnešného dńa podľa úmrtných oznámení nikto neumiera) 

Nebúri sa iba súčasť systému, dokonca tí zarúškovaní úbožiaci si myslia, že pomáhajú bojovať proti pandémii a pritom ju spolupomáhajú rúškami, testami a vakcínami robiť reálnu! Na 100% to už nie sú ani náhodou normálni ľudia! Sú nebezpeční, ak vás diskriminujú teraz kôli nenoseniu rúška, neskôr na vás môžu útočiť, udávať vás a zabíjať. Zrazu týmto zarúškovaným sfanatizovaným ľuďom nevadí ani fašizmus! Tak sú to ešte ľudia, alebo už poloroboti?