QANON.SK: "PANDÉMIA" BOLA NAPLÁNOVANÁ S JEDINÝM CIEĽOM PODRIADIŤ ĽUDSTVO NOVÉMU SVETOVÉMU PORIADKU

02.07.2021 20:33

quanon.sk

"Ako už väčšina z nás pochopila, pandémia bola naplánovaná s jediným cieľom podriadiť ľudstvo Novému svetovému poriadku bezprecedentnej tyranskej kontroly „superbohatej elity“. Ak ste ešte nevideli dôkazy o tom, potom vám dôrazne odporúčam, aby ste si najprv prečítali túto podrobnú správu, ktorá odhaľuje všetky nepopierateľné dôkazy o tom, že pandémia je dymovou clonou na zavedenie novej úrovne totalitnej kontroly.

Covid je zámienkou na lockdown sveta, údajne na záchranu ľudstva. V skutočnosti sa za lockdownom skrýva úplne iný program. Vo svojich vlastných knihách, videách, na webových stránkach a konferenciách globalisti krištáľovo jasne ukazujú, čo je cieľom lockdownu:


Zničiť ekonomiku každého národa na svete, uvrhnúť ľudstvo do zúfalstva a chudoby a potom ponúknuť svoje riešenie: VEĽKÝ RESET.

Podstata tohto Veľkého resetu spočíva v tom, že by sa zrušili všetky dlhy každého človeka, čo by nás zachránilo pred finančnou devastáciou vyplývajúcou z blokád. Zrušenie všetkých dlhov určite znie ako úžasné riešenie. Ďakujeme globalistickej elite! Má to však svoju cenu. Výmenou za túto ‚finančnú záchranu‘ by sa každý musel vzdať všetkého súkromného majetku.

Od tej chvíle by nikto nič nevlastnil a všetci by sme si všetko prenajímali: autá, domy atď.

Za týmto plánom stojí Klaus Schwab zo Svetového ekonomického fóra, ktoré úzko spolupracuje so Svetovou zdravotníckou organizáciou, Svetovou bankou, Európskou úniou, OSN a ďalšími globalistickými subjektmi. Schwab sa stal kľúčovým hráčom v globalistickom hnutí, ktorý usmerňuje väčšinu štátov a priemyselných odvetví smerom k tomuto plánu. Každoročne víta globalistických svetových lídrov na známych konferenciách Svetového ekonomického fóra vo švajčiarskom Davose. Takže to, čo vám tu hovorím, nie je žiadna čudná rozprávka, je to skutočnosť." Viac tu: https://qanon.sk/ako-trumpove-vakciny-zabranuju-velkemu-resetu-a-zachranuju-ludstvo-1-cast/