RADAČOVSKÝ FAŠISTOM V EUROPARLAMENTE PRIPOMENUL, ŽE POČAS II. SVETOVEJ VOJNY ZABILI 20 MILIÓNOV SLOVANOV: VRAŽDENIE MÁTE V GÉNOCH, ALE RAZ SA TOU SLOVANSKOU KRVOU UDUSÍTE!

02.02.2023 17:55

RADAČOVSKÝ FAŠISTOM V EUROPARLAMENTE PRIPOMENUL, ŽE POČAS II. SVETOVEJ VOJNY ZABILI 20 MILIÓNOV SLOVANOV

VRAŽDENIE MÁTE V GÉNOCH, ALE RAZ SA TOU SLOVANSKOU KRVOU UDUSÍTE!

https://www.facebook.com/radacovskypatriot/videos/711900303734553/?t=82

alt. zdroj: HS

Poznámka Biblik: v diskusiách ľudia píšu, že pri normálnom stave myslenia ľudí by nebola ani možná súčasná vláda fašistických vrahov, ktorí zo Slovenska spravili diaľnicu a opravovňu bojovej techniky pre teroristov na Ukrajine! Ľudia by týchto fašistických vrahov lynčovali na uliciach, fašistický vrah by sa nesmel ukázať medzi ľuďmi! Toto sa dialo po skončení vojny a porážke fašizmu, kolaborantov a fašistov ľudia mlátili na uliciach. Fašisti sa neukryjú nikde! Čaká ich súd alebo lynč! Každá vojna raz skončí, a aj Hitler by v prípade víťazstva urobil poriadky s vrahmi, netrpel by ľudí, páchajúcich neprávosť a propagujúcich zvrhlosti, v každom prípade by poriadok skúšala raz zjednávať aj satanská elita, ktorá teraz, pretože im to zrovna vyhovuje, podnecuje politikov k zločinom. Vedeli, že propagácia vakcín prinesie choroby a smrť, vedia, že dodávanie zbraní je iba pokus o predlžovanie vojny a tým pádom navyšovanie úmrtí.

Súčasná vláda a fľandra majú krv na rukách, v súvislosti s propagandou smrtiacich vakcín, opatreniami a dodávkami zbraní zločineckému režimu na Ukrajine. Súdiť ich bude buď Rusko ako víťaz alebo ich páničkovia, ktorí nimi aj tak ako šľachtici charakterovo vadnými sluhami opovrhujú! Za rovnocenných ich nikdy neuznajú a je jasné čo ich čaká, keď už nebude treba ich "služby". Niektorí budú postavení pred súd, a niektorí sa náhodou sa stratia tak, že o nich nikto nebude nič vedieť!

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!