RADOVAN DLUHÝ SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: AKO DOSTAŤ Z TELA OTRAVU Z VAKCÍN A CHEMTRAILS, DETOXIKÁCIA PRE ZDRAVÝCH I CHORÝCH / RADOVAN DLUHY SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: HOW TO REMOVE VACCINE POISON AND CHEMTRAILS FROM BODY, DETOX FOR EVERYONE (SK, CZ, ENG)

14.06.2023 10:18

RADOVAN DLUHÝ SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: AKO DOSTAŤ Z TELA OTRAVU Z VAKCÍN A CHEMTRAILS, DETOXIKÁCIA PRE ZDRAVÝCH I CHORÝCH / RADOVAN DLUHY SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: HOW TO REMOVE VACCINE POISON AND CHEMTRAILS FROM BODY, DETOX FOR EVERYONE.

VIDEO ENGLISH+cz tit.:

https://rumble.com/v2tr2jm-dr.-mihalcea-co-dlaj-toxick-nanotechnologie-v-na-krvi-and-jak-je-z-tla-dost.html

súvisiace články / related articles:

VAJEČNÝ ŽĹTOK AKO LAHODNÝ DEZERT I NA ODBÚRANIE SPIKE PROTEÍNU / EGG YOLK MAY BE PREPARED AS DELICIOUS DESERT AND SPIKE PROTEIN BODY CLEANER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vajecny-zltok-ako-lahodny-dezert-i-na-odburanie-spike-proteinu-egg-yolk-may-be-prepared-as-delicious-desert-and-spike-protein-body-cleaner/

ENTEROSGEL:

https://www.biblik.sk/search/?text=enterosgel&type=

Poznámka Biblik: vhodná na detoxikáciu môže byť aj praslička, ale zbieraná na nehnojených poliach a musí sa minimálne 15 minút variť.

Note Biblik: Equisetum arvense a strong detoxicant, but the fields must be unferlized and you have to cook this plant at least 15 minutes in boiling water

Pani doktorka hovorí mnohé i o satanizme, do  hľadania na Biblik.sk   môžete napísať heslo SATANIZMUS

Seach Biblik.sk for satanism! There's a lot of good material.

Keywords/ kľúčové slová:

Chemtrails, chemtrails fibers, satanism, vaccines, mind control, Arrivals, Rauni Kilde

chemtrails, chemtrails vlákna, satanizmus, očkovanie, vakcíny, mind control, myšlienková kontrola, kontrola myšlienok, Arrivals, Rauni Kilde

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!