RADOVAN DLUHÝ-SMITH: IBA TIE VLÁDY, KTORÉ NIEČO SKRÝVAJÚ A MANIPULUJÚ VEREJNOSŤOU A NEHRAJÚ OTVORENÚ HRU, MUSIA DOHLIADAŤ NA TO, ČO OBČAN NOSÍ V HLAVE (+Poznámka Biblik: NATO a USA pod súčasným vedením sú vrahovia, fašisti a teroristi, koho sú partneri??

15.04.2022 10:01

RADOVAN DLUHÝ-SMITH: IBA TIE VLÁDY, KTORÉ NIEČO SKRÝVAJÚ A MANIPULUJÚ VEREJNOSŤOU A NEHRAJÚ OTVORENÚ HRU, MUSIA DOHLIADAŤ NA TO, ČO OBčAN NOSÍ V HLAVE, ODPORUČIL BY SOM KNIHU  EDWARD BARNAYS PROPAGANDA

Rozhovor Radovan Dluhý Smith:
Poznámka Biblik: len by ma zaujímalo, či niekto dnes ak chce vôbec verejne existovať, musí odsúdiť "ruskú agresiu". Pretože agresia bola páchaná zo strany ukrajinských fašistov, a ukrajinci to sú v podstate Rusi, aj ich reč je iba ruským nárečím! Teda, ak niekto odsudzuje "ruskú agresiu", myslí tým masaker v Odese a ozbrojovanie a podnecovanie ukrajinských fašistov, ktorí zámerne provokovali túto vojnu a roky pálili samopalmi i delostreleckými granátmi na Rusov? Toto by USA alebo Izrael v pohraničí trpeli? Veď Putin by mal dostať Nobelovú cenu za mier, za celé tie dlhé roky, čo ukrajinskí teroristi páchali zverstvá, utláčali, týrali, terorizovali a vyvražďovali ruské obyvateľstvo, Vladimír Putin urobil maximum, aby sa vyhol vojnovému konfliktu! Pretože tento konflikt hrozí i III. svetovou vojnou a Putin nie je ten, ktorý by 3. svetovú vojnu provokoval, ale sú to tí, čo na Ukrajinu dodávajú a dodávali zbrane! Povedať po tomto všetkom "ruská agresia", môže jedine idiot alebo obyčajný hajzel! Väčšine je pohodlnejšie byť zapredaný hajzel, aj nosenie rúška je zapredanie vlastnej duše! A do hajzla sa ští a serie, tak ako vám šťali a srali na hlavu, keď ste zo seba spravili zarúškovaných zapredaných hajzlov, prepáčte!
Je tak úbohé, ak niekto dnes verejne vyhlási "ruská agresia" a neodsudzuje zároveň všetky západom vyprovokované vojny t.j. i túto, na ktorú elity dali podnet! A ešte ukrajinským teroristom dodávajú techniku a zbrane! Akú ruskú agresiu kto odsudzuje a čo je to vlastne za idiota? Ak cigáň napadne niekoho s nožom a obeť na neho vytiahne nôž, je to agresia belochov, ktorú teraz všetci máme akože povinne odsúdiť, podobne, ako sme podľa niekoho mali povinne uznať zväzok dvoch buzerantov? Aj vrahov z NATO by sme mali podľa politikov uznávať za našich partnerov, ale vrahovia sú iba partnermi vrahov! NATO a USA pod súčasným vedením sú vrahovia, fašisti a teroristi! Fľandra a takzvaná slovenská vláda verejnosti konečne odhalila, do akého spolku patrí! Fašisti, satanisti a vrahovia, obyčajní teroristi (tie rúška na xichtoch ich tiež demaskujú), ktorí sú hrozbou pre mier vo svete! Ak oni znevažujú Putina, či dokonca vyzývajú na jeho vraždu, tým viac si čoraz viac ľudí praje, aby ich niekto zabil a ľudia sa modlia za Putina, Slováci sú s Putinom a práve modlitby sú smerované aby Boh očistil svet od fašistov! A Putin, ktorý teraz ako sa zdá stojí proti fašistom, je nádejou pre svet! Putin a ruskí vojaci tentokrát opäť bojujú i za nás! Sláva statočným ruským vojakom, odvekým protifašistickým bojovníkom! Rusko, Vladimír Putin a statoční ruskí vojaci, ďakujeme vám! Boh s vami! Sláva Rusku!
Sláva statočným a čestným ruským vojakom!
Ak by t.č. Miloševič nezasiahol, hrozilo by mu, že by ho zvrhli vlastní ľudia, pretože teror a čistky Srbov páchali albánski teroristi podporovaní tými istými elitami, ako ukrajinskí fašisti!
Slobodan Miloševič bol krivo obvinený z etnických čistiek, podobne ako je dnes Vladimír Putin krivo obviňovaný z "ruskej agresie"!
Kosovo - pseudo štát, Ukrajina - pseudo štát, nesamostatné, umelo vytvorené štáty s umelo dosadenou vládou, "takzvané štáty", plne v područí satanských elít.
Akú možnosť mal Putin nezasiahnuť? Veď by bol doma obvinený z vlastizrady, ukrajinskí fašisti a teroristi páchali genocídu na ruskom obyvateľstve, sú veľmi podobní ako tzv. "islamský štát" - hrdlorezi splodení satanskými elitami na vyprovokovanie vojny!
 
_______________________________________________________________
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU