RAKÚSKO OBMEDZENIA BUDǓ AJ PRE ZAOČKOVANÝCH (+Poznámka Biblik: ČO DNES JE "LEN RÚŠKO" ZAJTRA MÔŽE BYŤ VAKCÍNA, TREBA BYŤ PRIPRAVENÝ SA BRÁNIŤ VŠETKÝMI MOŽNÝMI PROSTRIEDKAMI!

15.11.2021 14:27

"Proti tzv. štvrtej vlne pandémie sa rozhodla rakúska vláda bojovať aj tým, že nakoniec obmedzí aj zaočkovaných. Uviedol to v nedeľu večer minister zdravotníctva Wolfgang Mückstein, zo strany Zelených, vo vysielaní verejnoprávnej televízia ORF:

Bude platiť aj obmedzenie nočného vychádzania pre očkovaných ľudí. Je to súčasť balíka opatrení, ktoré sú na stole.“ Viac tu:

https://www.christianitas.sk/rakusko-obmedzenia-budu-aj-pre-zaockovanych-pre-koho-je-vakcina-vlastne-sloboda/

Poznámka Biblik: väčšina ľudí v noci spí, oni chcú iba strhávať na seba pozornosť (to im dáva energiu) A chcú vzbudiť emócie - chcú vás nasierať a to im dáva ďalšiu energiu! V dobe "opatrení" a "zákazov vychádzania" či "zákazov chodiť cez okres" moji priatelia (obaja vysokoškolsky vzdelaní) boli na balkónoch a sedeli doma! (čím viac škola, obvykle tým viac zmanipulovaný jedinec) Ak vôbec niekto takýmto bláznivostiam venuje pozornosť a nebodaj ich ešte rešpektuje, vy sami zavádzate tento stav! Toto sú tie skutočné voľby, voľby každodenného života! Vaša hlava nie je odpadkový kôš, prečo do nej vpúšťate hnoj z TV, internetu, zbytočných správ a ďalších hlúpostí? To je tiež vzdelávanie - to čo sledujete, čomu venujete pozornosť! Čochvíľa môže byť väčšina národa diplomovaní idioti! Stačí na to každý deň prijímať bláznivosti a povrchosti!

Ak pre vás má život zmysel vo fašistickej idiokracii, tak pre mňa teda nie, ich opatreniam neustúpim ani na krok, mne policajti rúško nasadili násilím na policajnej stanici, lebo bicyklovať sa bez rúška bolo v začiatku "pandémie" zakázané! Takto môže byť čochvíľa prenasledovaný každý neočkovaný človek a namiesto rúška mu môže byť násilím podávaná vakcína! Preto je dobré mať zbraň, policajtov násilím vynucujích rúško som mal právo na mieste zastreliť!

Čo dnes je "len rúško" zajtra môže byť vakcína, a tu už končí všetka sranda, pamätajte, že treba byť pripravený sa brániť všetkými možnými prostriedkami!