RECEPT NA KVALITNÝ ČISTIACI PROSTRIEDOK

09.07.2019 17:38

Tento prostriedok síce nevyčistí Slovensko od homoliberálnych pedofilných scientofašistov, ktorí už asi tiež majú ombudsmansko-európske právo verejne obchytkávať deti, ale na miernejšiu špinu je celkom efektívny:

SÓDA BIKARBÓNA + KYSELINA CITRÓNOVÁ.

Posypeme sódou povrch umývadla či vane, prisypeme trochu kyseliny citrónovej, utrieme vlhkou špongiou a opláchneme. Sóda bikarbóna+kyselina citrónová dobre nahradí väčšinu čistiacich prostriedkov. Je ešte možné použiť iba samotnú kys. citrónovú zriedenú s vodou v rozprašovači. Na rozdiel od bežne kupovaných čistiacich prostriedkov sú to pomerne ekologické a bezpečné alternatívy. Lacné a kvalitné chemikálie zoženiete tu:

https://www.chloritansodny.sk/Jedla-soda-bikarbona-c16_0_1.htm

https://www.chloritansodny.sk/Kyselina-citronova-c14_0_1.htm

Sóda bikarbóda, ktorú predávajú v bežných obchodoch môže obsahovať hliník, v žiadnom prípade takú sódu nepoužívajte najlepšie ani na čistenie ani do pečenia a už vôbec nie vnútorne! (nuž, ale komu nevadí hliník vo vakcínach, môže hliníkovú sódu z obchodu kľudne aj žrať:-) Je veľmi pravdepodobné, že ak sa sóda bikarbóna z bežného obchodu používala ako domáci prostiedok pri žalúdočných ťažkostiach, človek sa po užití takej sódy vyzvracia kôli jedovatému hliníku. Žalúdočné a črevné potiaže a chronické ochorenia môžu spôsobovať aj potraviny s obsahom hliníka - napr. sójové mlieko, či spracovaná sója, ktorá obvykle obsahuje tiež dávku hliníka, nakoľko sójové bôby preplachujú v hliníkových kontajneroch kyselinou, práve preto, aby dobre nasiakli týmto jedom. Hliník (aluminium) a jeho zlúčeniny sú v podstate univerzálna vec ako vyvolať v tele človeka problém, práve preto je hliník nevyhnutnou súčasťou vakcín, potravín, liekov, deodorantov, kozmetiky a niektorých zubných pást. Ak na zložení vidíte aluminium *** je obvykle lepšie sa toho nedotýkať ani cez pokožku. Alebo si myslíte, že keby bol hliník naozaj taký nebezpečný, už dávno by vám to naservírovali v správach na Markíze, že taká veľká vec by sa neutajila a niekto vo vedení štátu by tu na vás dával pozor aby ste sa zbytočne nepriotrávili? :-) Dobré ráno, satanské elity vás majú za spodinu a chcú vás pozabíjať, preto dávajú jedy do potravín, do oblečenia, do vody a k tomu ešte rozprašujú jedovaté častice z lietadiel po tonách do vzduchu! Štátne úrady slúžia len na to, aby tieto satanské praktiky akože "vedecky" kryli, označujú zákerné pokusy o masovú redukciu obyvateľstva za konšpiračné teórie. Vašou úlohou je nie zisťovať, ktorá strana má pravdu, ale čo je v skutočnosti Pravda ako taká a s Božou pomocou sa snažiť toto obdobie strašných ale spravodlivých Božích súdov prežiť.