RECEPT NA PRÍRODNÉ ANTIDEPRESÍVUM

29.10.2018 14:57

"POTRAVA NECH JE TVOJIM LIEKOM." Hippokrates (460-370 pred Kristom)

-   -   -

Vyskúšal som veľa vecí a táto je vynikajúca:

 

200g kustovnice (Goji) – dajte si pozor, aby neboli v nej mole, poriadne si ju prezrite, ak uvidíte pleseň alebo drobné pavučinky (pavučinky=hmyz=reklamovať, vrátiť)

0.5L min. 80% liehu. (je naozaj vhodné vyhnúť sa oskenovaniu fľaše červeným laserom v obchode)

200g goji zalejete 0.5 litra min. 80% čistého konzumného liehu a nechajte 2 mesiace vylúhovať. Užíva sa čajová lyžička na lačno pred jedlom 2x, najviac 3x denne. Vyskúšané, super vec.

Veľmi závisí od toho, kto a s akou náladou tento liek zarába. Naladenie človeka je veľmi dôležitá vec pri varení, ale zvlášť pri výrobe lieku, ak si ho budete zarábať sami, snažte sa o to s čo najlepšou náladou, depresívni pacienti najlepšie hneď ráno po zobudení. Mne ho kedysi dávno robila mama, ktorá sa zo všetkých síl snažila, aby som bol zdravý. A dnes som už 7 rokov úplne bez liekov a zdravý aj vďaka nej, no predovšetkým vďaka Pánovi Ježišovi Kristovi.

Na jar som mával smutnejšiu náladu a mali sme známeho psychiatra, začal som s pojedaním práškov na depresie, a o pár rokov popri užívaní antidepresív sa začal kolotoč skutočných, tentokrát už veľmi vážnych problémov. Jednoducho psychiatrické lieky sú slepá ulička, depresie a psych. choroby neliečia, prinajlepšom ich načas odsudnú do úzadia, a potom s takouto "liečbou" zákonite príde iná psychická alebo fyzická choroba, či problémy s osudom. Užívateľ psychiatrických liekov je v podstate užívateľ syntetických drog. Odkiaľ sa berie tá naivita - mám depku, dám si tabletku, bolí ma hlava, dám si tabletku, idem si zatancovať, dám si tabletku? Veď predsa platí zákon zachovania energie, cena za branie tabletiek čo i len od bolesti hlavy býva nesmierne vysoká! Človek musí hľadať príčinu, prečo sa cíti zle, zvlášť u chronických ochorení. To skrátka nejde bez následkov utlmiť problém tabletkami a nechať to tak!

U mňa bolo príčinou utrpenia a depresie nesprávne myšlienkové nastavenie, dlhé roky neúmerne vysoké pracovné tempo a neznášanlivosť lepku a mlieka. Ale na trávenie sa ma nikto nepýtal. Dnes už o tom prednášajú aj lekári:

https://www.biblik.sk/news/mudr-jan-sula-o-liecbe-chronickych-a-psychickych-chorob/