REGENERÁCIA A NOVOTVORBA ORGÁNOV 26.2.2023

23.01.2023 13:28

ONLINE SEMINÁR 26.2.2023

REGENERÁCIA A NOVOTVORBA ORGÁNOV
(26.2.2023 o 16:00)

https://www.biblik.sk/online-seminar2/

Program:

1.) zásady telesného zdravia podľa ruských lekárov a základy dychových cvičení + dychové cvičenie na uvoľnenie a prečistenie nervových dráh v oblasti mozgu a chrbtice

2.) jednoduché postupy systému Dr. Arkadija Petrova + krátke cvičenie na očisťovanie tela i mysle

3.) Regenerácia a novotvorba orgánov: ukážka a otázky účastníkov k jednoduchému postupu + v praxi overený návod, ako mysľou úspešne tvoriť nové kmeňové bunky a obnoviť zdravie orgánov, kĺbov, regenerácia kože, popálenín... Cvičenie je veľmi univerzálne, má veľmi široké využitie v oblastiach ľudského zdravia, môže výrazne zlepšiť zdravie ľudé i domácich zvierat. V porovnaní s najmodernejšou vedou výsledky mentálneho tvorenia buniek sa môžu niekedy úplne vyrovnať najúspešnejšej terapii kmeňovými bunkami (úplné uzdravenie a plná regenerácia i vážne poškodených orgánov, kĺbov, obličiek, atď. je možná)

Celková dĺžka semináru je obvykle cca 90 minút

Ďalšie informácie:

Pre prihlásenie k semináru stačí funkčné pripojenie na internet, internetový prehliadač (odp. aktuálna verzia FireFox, príp. Chromium, Chrome) Vhodná je kamera a mikrofón (nevyžaduje sa, otázky je možné písať aj do chatu) Cca 20 minút pred začiatkom online seminára účastníci dostanú na svoj e-mail pozvánku a pripoja sa jednoduchým kliknutím na odkaz. Pre prihlásenie z mobilných zariadení ako mobil, tablet je treba mať účet Google alebo gmail.com, pre prihlásenie z notebooku/PC sa nič nevyžaduje)

Odporúčaná literatúra:

ARKADIJ PETROV - Stvorenie Sveta 1-3 a Praktická učebnica
- knihy ARKADIJ PETROV nájdete tu

- čítanie kníh je vhodné, ale pre účastníkov seminára sa nevyžaduje

_____________________________________________________

MÁTE OTÁZKU?

tel. kontakt - prosíme iba volať nie SMS:

      032 240 00 65 (00421 32 240 00 65)

       e-mail:    

 

Prihláška:

https://www.biblik.sk/online-seminar2/