RÚŠKA MAJÚ VIAC NEŽIADÚCICH ÚČINKOV AKO BENEFITOV

27.04.2020 09:50

Odkiaľ ste všetci zobrali, že rúškovacie opatrenia fungujú? Chcete veriť že ste nerobili zo seba debilov zbytočne? Nezniesli by ste, že vás surovo odrbali už po 800.000-krát? Tvrdím, že následky nosenia rúšok prevyšujú benefit ich nosenia. Rúška mali dobrovoľne nosiť rizikoví ľudia - ak sa cítia byť ohrození. Ale ľudia by nikdy nemali nosiť rúška celoplošne a nikdy nie stále!

Izraelský profesor uviedol:

"Bez ohľadu na to, či krajina bola v karanténe ako Izrael alebo či nemala žiadne opatrenia ako Švédsko, koronavírus vrcholil a ustupoval presne rovnakým spôsobom." https://www.biblik.sk/news/israeli-professor-shows-virus-follows-fixed-patterns/

Čiže aký je dôvod celoplošne nariadiť nosenie rúšok? V prvomrade vyvolať ilúziu, že sa niečo deje: vidíte v telke politikov a moderátorov s handrami na xichte, vyvoláva to určitý dojem hrozby. Ďalšia vec je, že ľudia dýchajú menej kyslíka, sú omámení, ľahšie sa presadzujú nezmysly. Ďalej, kyslík je jedným z najväčších zabijakov patogénov, teda vyznávači rúškovacieho náboženstva nedostatočným prísunom kyslíka ohrozujú sami seba! Celoplošné nosenie rúšok samozrejme má obrovské nežiadúce účinky. Ľudia si rúška dávajú aj na záhrade - vraj čo ak by ich videl policajt, aby nedostali pokutu! Teda takto udržujú ľudí v strachu, aby s nimi mohli manipulovať ako s lútkami. Ak by vás náhodou stretol policajt že nemáte rúško, policajtovi sa nehovorí ani dobrý deň, policajtovi nehovorte ani slovo. Aj mňa už zastavili policajti, pýtali sa, či nemám rúško, vraj že som na verejnosti, vypočul som si, čo mi oznamujú, nič nové som sa nedozvedel, nebavil som sa s nimi a išiel som ďalej. Ak by dotierali, najviac čo môžete povedať, príp. na policajnej stanici napísať: ODMIETAM VÝPOVEĎ. Všetko čo poviete, môže byť použité proti vám. Nič nevysvetľujte, ani na ich otázky neodpovedajte. Ak by ste odpovedali na otázku: "Nemáte rúško?" a povedali "Nemám!" alebo niečo iné, automaticky by to mohlo znamenať priznanie... Ani slovo som im nepovedal. Ak vás budú chcieť stíhať za to, že sa správate ako slobodný človek, oni sú potom predĺžená ruka fašizmu a zločinci! V tomto prípade sa ešte Polícia ku mne zachovala normálne, nezdržovali ma a nechali ma ísť ďalej.

-   -   -

U vodičov ako si všímam ako sa zvyšuje agresivita, jazdia rýchlo a ešte oveľa bezohľadnejšie, predpokladám, že na počet automobilov bude zvýšený počet dopravných nehôd.

Celkovo čo priniesli rúška?

Takmer žiadnu ochranu, snáď iba naozaj zopár výnimočných prípadov, kedy nakazený človek kýchol a niekto zrovna prebehol tesne okolo neho. Ak mal nakazený človek rúško, nevyprskol to rovno na niekoho, ináč obvykle preto si človek dáva ruku na ústa, čo je podobná ochrana ako rúško! Ak vám niekto nekýcha a neprská rovno do xichtu, čo sa pri bežných situáciách málokedy stáva, rúška nemajú prakticky žiadny význam! Majú rúška nejaký benefit? Snáď len to, že naraz nevdýchnete celý chuchvalec chemtrails - to je benefit! Tie pavučiny, čo vám lietajú do xichtu, a v ktorých je obalené všetko - kríky, tráva, ploty, zábradlia - to na nás sypú z lietadiel a zrejme to obsahuje všetky možné svinstvá aké si len dokážete predstaviť. Ak to vláda nerieši, je iba vykonávateľom vôle tieňovej vlády, ktorá sa viac už nechce skrývať a nejaká veľká pohroma by sa im veľmi hodila. Jednoducho, niekto sa tu rozhodol počet ľudí na Zemi znížiť a vyvolať globálnu katastrofu na to, aby zlegalizoval fašizmus a jednu svetovú vládu. Väčšina prachu je jedovatá (chemtrails už dnes tvorí väčšinu prachu - na biblik.sk môžete dať do hladania "inteligentný prach" alebo "vlákna v prírode"). Stav ovzdušia je havarijný. Stačí sa pozrieť veľmi kvalitným optickým priblížením tesne k Slnku. Uvidíte padať trsy chuchvalcov chemtrails. Treba byť opatrní, aby ste si nepoškodili oči. Bezpečnejšie je pozrieť sa voľným okom proti Slnku na kríky, na plot,  na trávu . Pavúci by takto neplytvali, okrem toho, je to vidieť aj v zime... Kusy nebezpečného materiálu, ktorý dráždi kožu aj na dotyk, ak sa žiadna vláda nezaoberá ochranou ľudí pred chemtrails, je to zločinná vláda, umožňuje zločincom pokračovať v postupnom vyhladzovaní ľudí! Ak tieto chemické vlákna budeme dýchať, ak by posýpanie pokračovalo, neprežil by to nikto... Vyzerá to tak, že teraz máme už prakticky všetci ľahký zápal pľúc - to je môj pocit, takže nemusíte to brať ako fakt, môžete veriť, že vy máte nejakú zvláštnu ochranu. Akákoľvek choroba sa ťažšie lieči, a starí a slabší jedinci, ktorých je čoraz viac (sme oslabovaní a rezervy na regeneráciu sú u väčšiny takmer vyčerpané). V každom prípade, väčšina ľudí neudrží telo zdravé. Vidím, aké mám problémy v blízkosti elektromagnetických polí, ak chodím po obchodoch a stále na poštu. Príznaky podobné chrípke a cez víkend sa len-tak tak stíham dávať doporiadku. Je možné, že materiál chemtrails, ktorým nás nakazili v kombinácii s elektromagnetickým žiarením je schopný vyvolať celoplošné príznaky podobné chrípke, alebo epidémiu ak chcete. Či ich testy potvrdia nejaký vírus - sú to ich testy, potvrdia a vyvrátia čo oni chcú. Žiadneho koronavírusu sa nemusíte obávať.

A dezinfekcia rúk? Na koži je tuk a vrstva baktérií, teda prirodzená ochrana pred infekciami. Dezinfekčné prostriedky a antibakteriálne mydlá túto ochranu likvidujú. Ak sa dodržiava normálna hygiena, tak, že si pred jedlom umývate ruky, netreba ani žiadne rukavice. Všetky tieto opatrenia slúžia nie na vašu ochranu, ale na to, aby sa hajzlom ľahšie aplikoval fašizmus a svetovláda do praxe. Keď sa obliekate ako teroristi, dávate im do rúk určitý nástroj jednať s vami ako s teroristami. Pozrite, je to veľmi podobné, teroristi vs. ľudia v rúškach:

 
 
 

 

bez ohľadu na to, či krajina bola v karanténe ako Izrael alebo či podnikala ako obvykle Švédsko, koronavírus vrcholil a ustupoval presne rovnakým spôsobom. Presne rovnakým spôsobom.

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/israeli-professor-shows-virus-follows-fixed-patterns/