RÚŠKO JE FAŠISTICKÝ SYMBOL

14.02.2021 11:17

Ako zdroj nákazy neslúžia iba testy a vakcíny, ale podľa nás aj tie rúška. Písali sme, že títo hajzli by vám boli bez problémov schopní dodať aj nakazené rúška. 

Odhliadnuc od toho, malo by sa vám tak strašne hnusiť to rúško-ten symbol fašizmu mať na xichte. Rúško je fašistický symbol. Fašizmus je nebezpečnejší ako vírus. Je zaujímavé, že prevláda strach z vírusu, ale fašizmu sa ľudia až tak neobávajú a toľkí ho akceptujú!

Rúško napomáha šíriť obraz pandémie, ktorá tu doteraz nebola.

Rúško to je vyjadrenie podpory fašizmu - maximálnej špinavosti, ktorá sa vám môže trpko vypomstiť. 

Odmietnutie fašizmu je vyššia priorita ako pokusy chrániť sám seba nejakými ich pomôckami, ktoré samozrejme môžu byť kontaminované (rúška, testy, vakcíny).

V rúškach sa množia plesne a baktérie, je ich treba najmenej každé dve hodiny meniť. Nosenie rúška alebo respirátora má však aj ďalšie riziká, napr. zníženie prísunu kyslíka do mozgu, vdychovanie vlastných splodín a CO2, čo samorejme môže ovlyvniť aj rozum aj imunitu. Viac tu. Je možné, že imunita ľudí je nastavená, aby neustále vyvíjala aktivitu, rúška sú experiment. Je možné, že rúška veľmi prispejú k chorobnosti, čo tvrdia a niektorí lekári (napr. MUDr. Václav Jordán tu) Ľudia obvykle nosia liaheň plesní a baktérií v tom svojom rúšku, ale nazdávajú sa, že chránia seba alebo bojujú proti vírusu. V každom prípade, z rúšok môžu ľudia dostať respiračnú infekciu, ktorú by ináč najskôr nedostali. Uvedieme celý citát poprednej expertky virologičky - cit. MUDr. Soňa Peková:

"Rúška určite nezabránia šíreniu vírusu, pretože vírus je nanočastica, čo je 10–9 metra a medzierky medzi vláknami vašich rúšok sú určite väčšie. Navyše, väčšina z vás ich nemá na nose a ústach pevne upevnené. To, že si pripadáte chránení, je zrejme psychologická záležitosť. V ústnej dutine sa nachádza množstvo baktérií a húb, a keď toto všetko vydychujete do rúška celý deň, kde sa nachádza vlhkosť, bavíme sa o tom, čo kritizuje množstvo lekárov. Je logické, že si môžete privodiť nejakú respiračnú nákazu, ktorej by ste sa možno vyhli, keby ste to rúško nemali." MUDr. Soňa Peková, PhD, virologička, laboratórium Tilia

- - -

Podľa smútočných oznámení v roku 2020 na Slovensku nikto nezomieral. Pandémia bola iba mediálna. Ak sa v niektorých štátoch objavili početné úmrtia, najskôr súvisia s vakcínami, ale je potrebné zahájiť vyšetrovanie a nie opakovať Covid, to je bezvýpovedné slovo!

Vytvárať obraz pandémie pomáhajú aj tie rúška. A samozrejme k pandémii napomáhajú testy a vakcíny. Je úžasné, ako tomu ľudia nechú a nechcú veriť, dokonca nás niektorí psychicky chorí jedinci presviečajú, je úplne normálne robiť pokusného králika kôli domnelej záchrane ostatných. Čo ak by sa do tela zaviedli drobné častice, ktoré by samé o sebe alebo v kombinácii s nejakým patogénom spôsobili ochorenie? Už testovanie je vlastne očkovanie... 

Predpokladáme, že kontaminované je celé ovzdušie, spóry nejakých laboratórne upravených svinstiev má z tohoto (obr. nižšie) v sebe najskôr každý. Ľudia kašlú, niekedy sa drhnú a niektorí už majú problémy s dýchaním. Naivní jedinci sa domnievajú, ako sú rúškami chránení, vzniká ilúzia, že rúška, testy a vakcíny zachraňujú svet. Práve rúška, testy a vakcíny sú tou veľmi pravdepodobnou príčinou masových ochorení! Politici sa hrajú na pandémiu, ale niekto nám otrávil na vzduch a robia to stále: 

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-toxic-city-jpg

Je potrebné zahájiť vyšetrovanie čo  sa do vzduchu rozprašuje. V každom prípade, je to na 100% príčinou mnohých resp. problémov a najskôr aj mnohých ochorení.

Ako vyzerá spád z týchto čiar, to si môžete pozrieť vo videu nižšie, video je automaticky nastavené na čas, kde to začína, pozerajte aspoň 1 minútu:

VIDEO ROZHOVOR O GEOINŽINIERINGU V ŠPANIELSKEJ TELEVÍZII:

https://uloz.to/file/5SfEMGBP5/rozhovor-o-geoinzinieringu-v-spanielskej-televizii-mp4#!ZGOvBQR2AJZ2LGp4BJEzBGH3ZwH3LmIDDxq0qIqTAwOcoTD2BD==

SLOVENSKÉ TITULKY TU - pravým kliknite na TU a dajte "uložiť ako"

(pôvodne sme dávali youtube link, ale video bolo vymazané z youtube)

Video je zároveň aj návodom pre vlastné pozorovanie. Vyžaduje kvalitnú optiku a kvalitné optické priblíženie. Pri pohľade tesne pri slnečný kotúč je potrebná maximálna opatrnosť. Pozorovanie vyžaduje veľmi jasný deň, ktorý aj keď plne svieti Slnko bohužiaľ býva málokedy. V ovzduší je takmer neustále až do poriadneho dažďa tvorený umelý štít z materiálu, ktorý lietadlá rozprašujú do ovzdušia (viac tu) Tento materiál častokrát tvorí skleníkový efekt. Obvyklé sú následkom rozprašovania materiálu z lietadiel aj prudké zmeny počasia, udržiavanie oblačnosti, lejaky, suchá a náhle zmeny teploty.

Všímajte si, ako počasie dnes úzko súvisí s náletmi. Tvrdenie o kondenzačných stopách neobstojí, ak zrovna nemáme nálet, je ťažké vôbec si všimnúť nejaké lietadlo. Preto, že prirodzená kondenzačná stopa bežných lietadiel letiacich v 10-12 km výške je prakticky neviditeľná, alebo iba nepatrná. Tak preto v normálne dni prakticky nevidíme jediné lietadlo, neznamená to však, že by lietadlá nelietali. Ak sa začnú tvoriť čiary, alebo vidíte lietadlá v nízkej výške, takmer s istotou je tu nálet posýpacích lietadiel chemtrails. Za zmienku stojí si všimnúť aj podivné kurzy lietadiel mimo letového koridora a lietanie v kruhu:

https://www.biblik.sk/obrazky/#otocka-a-haarpove-mraky-jpg

Bežne tieto veľké posýpacie lietadlá lietajú v kruhu

Na biblik.sk/obrazky nájdete veľmi zaujímavé obrázky, študujte aj popis k obrázkom.

- - -

 

Propaganda o Covide nemá žiadnu výpovednú hodnotu, ak politici tvrdia "vírus, pandémia", je treba začať vyšetrovať, čo sa tu rozprašuje do vzduchu a snažiť sa o lockdown vzdušného priestoru! Tu sa zatvárajú obchody, šaškuje sa s rúškami a opatreniami, pričom tony vírusov môžu byť denne rozprašované do vzduchu. Nepochybne, rozprašované častice súvisia s respiračnými problémami a zrejme aj zápalmi a ďalšími ochoreniami. Jednou zložkou toho, čo rozprašujú z lietadiel je podľa našich výskumov niečo ako parazitická pleseň, zrejme preto zaberajú antiparazitiká a Ivermectin.

S obyčajným malým lacným foťákom ovzdušie vyzerá takto, je plné svetloreflexných častíc, ktoré vdychujeme:

https://ulozto.sk/file/Qj45oY2nr3Lf/chemtrails-tn-zoom-dscf3147-avi

- kvalitné videá dohľadať "chemtrails fibers" alebo "chemtrails fibers falling from sky" atď.

-   -   -

V starom Ríme podľa nami dostupných údajov označovali "vírus" keď nevedeli určiť, na čo človek zomrel. Boli tri spôsoby najčastejšej smrti - smrť mečom, otrava a nezistené. Otrava sa dala zistiť podľa stavu žalúdka, smrť mečom bola tiež zrejmá. Ak nevedeli, na čo človek zomrel, povedali: "vírus".

Slovo "vírus" resp. "Covid" znamená len toľko, že treba začať vyšetrovať príčiny. Ak by tu začali chorľavieť a umierať ľudia alebo ak nás vláda presviedča, že je tu nejaký nový "vírus", to samé o sebe nestačí! Ľudia by mali žiadať vyšetrovanie.

___________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU