RUSKÝ MNÍCH OTEC SERGEJ POVAŽUJE KORONAVÍRUSOVÝ SCÉNÁR ZA SATANSKÉ SPRISAHANIE / RUSSIAN MONK FATHER SERGEJ CONSIDERS THE CORONA-SCENARIO AS A SATANIC PLOT (SK, ENG, RUSSIAN)

10.09.2020 14:38

hlavnespravy.sk

Otec Sergej - Nikolaj Romanov

"Tento 65-ročný mních, občianskym menom Nikolaj Romanov, upútal pozornosť, keď svojich farníkov po vypuknutí epidémie koronavírusu SARS-CoV-2 v Rusku nabádal na neposlušnosť voči vedeniu pravoslávnej cirkvi a na ignorovanie zákazu bohoslužieb v chrámoch počas koronakrízy.

Vakcíny vyvíjané proti chorobe COVID-19 mních označil za súčasť celosvetového sprisahania na kontrolu más pomocou čipov.

V apríli vedenie cirkvi zakázalo tomuto spovedníkovi Stredouralského ženského kláštora, ležiaceho neďaleko Jekaterinburgu, slúžiť bohoslužby. Sergij so svojimi podporovateľmi potom kláštor obsadil a donútil jeho predstavenú, aby objekt opustila. S ňou odišli aj ďalšie rehoľníčky.

Cirkevný súd v Jekaterinburgu v júli zbavil Sergija jeho stupňa mníšstva. Ruské médiá napísali, že toto rozhodnutie len posilní mníchovu reputáciu „mučeníka pre vieru“ a zvýši mu popularitu.

Samotný duchovný toto rozhodnutie neuznal a pokračoval v kňazskej činnosti, pričom mal v radoch mníchov viacerých sympatizantov. Začiatkom septembra cirkevný súd v Jekaterinburgu zbavil stupňa mníšstva aj tieto osoby.

Mních v lete – krátko po spomínanom rozhodnutí cirkevného súdu – oznámil, že zakladá domobranu a vyzval veriacich, aby prišli na obranu ním obsadeného ženského kláštora. Agentúra AP napísala, že medzi dobrovoľníkmi, ktorí prišli na pomoc mníchovi, boli aj veteráni separatistického konfliktu na východnej Ukrajine.

Deň po obsadení kláštora Sergijom prišla do areálu polícia, ktorá však nezistila žiadne porušenie verejného poriadku.

Otec Sergij je bývalý policajt, ktorý strávil 13 rokov vo väzení za vraždu a na slobodu sa dostal koncom 90. rokov. Zapísal sa do pravoslávneho seminára, z ktorého ho však pre nezáujem o štúdium vylúčili. Následne vstúpil do kláštora.

Je považovaný za „bábku“ hnutia „uctievačov cárov“ – tvrdí, že posledný ruský cár Mikuláš II. obetoval seba i svoju rodinu, aby vykúpil hriechy všetkých Rusov – rovnako ako Ježiš.

Mních v minulosti poskytoval duchovné služby športovým hviezdam i politikom. Kritizoval zákony proti domácemu násiliu i ekumenické hnutie. Je známy svojou zaujatosťou voči židom a jeho kázne sú často antisemitské." https://www.hlavnespravy.sk/ruskeho-mnicha-ktory-popieral-koronavirus-exkomunikovali-z-cirkvi/2289644

Top komentáre:

"Aj Lev Nikolajevič Tolstoj bol exkomunikovaný z cirkvi. Cirkev je pozemská mafiánska štruktúra, ktorej cieľom je držať človeka čím ďalej od Stvoriteľa (najlepšie niekde v pivnici). Pritom cirkev používa akékoľvek techniky vyvolávania paniky a strachu (peklo, pekelné muky nekonečné, covid) atď. Tiež som bol v kostole a ma prekvapilo ako vehementne kňaz 40 ročný šíril covid propagandu."

"Uz tomu zacinam rozumiet.
Je to nieco podobne ako popieranie holokaustu!
Jednoducho nemozete popierat formu genocidy vytvorenu urcitou skupinou osôb, to znamena ci uz holokaust alebo aj Covid-19 nemozno popierat, pretoze sa jedna o formu genocidy ktora bola patentovana, dlhodobo planovana a vytvorena urcitou skupinou osob za ucelom znizenia postu obyvatelov na zemi, a tieto formy genocidy nemozno kritizovat a rovnako popierat!
Uz len staci najst zopar idiotov z NRSR a implementovat do trestneho zakona popieranie Covidu!"

Poznámka Biblik:

Bývalý policajt mních Sergej, ktorý si z úcty k ruskému cárovi Mikulášovi II. zmenil meno na Nikolaj Romanov považuje koronavírusový scénár za satanské sprisahanie. Zabarikádoval sa v kláštore, ako dobrovoľníci mu pomáhali ozbrojení veteráni z ukrajinského konfliktu. Polícia zrejme keď videla zbrane, radšej odišla s tým, že nebol porušený zákon. Preto by ste sa mali všetci ozbrojiť, keby satanské svine chceli ďalej hrať podľa tohoto špinavého scénára a trestať vás za to, že odmietate robiť zo seba debilov (rúška, debilné nariadenia, šikana, teror - nedajte sa, odmietajte hrať podľa ich scénára, bojujte) My sme vám už dávno hovorili, že si máte zabezpečiť zbrane na svoju obranu. Ruský mních otec Sergej založil domobranu, berte si z neho príklad!

- - -

ENGLISH: Former policeman, the russian monk Father Sergej considers the whole corona-scenario as a satanic plot.

"Father Sergiy has described the ongoing coronavirus outbreak as a "pseudo-pandemic" and accused church leaders of "working with the forerunners of the Antichrist" by closing churches."

Sources:

1.) BBC: https://www.bbc.com/news/world-europe-53091295

2.) Moscow Times:

https://www.themoscowtimes.com/2020/07/03/shadowy-russian-clergyman-stripped-of-priesthood-after-virus-denials-monastery-capture-a70778

- he has been excomunicated:

3.) religiondispatches.org

https://religiondispatches.org/covid-denying-father-sergei-is-just-the-latest-example-of-the-russian-orthodox-churchs-holy-man-problem/

 

RUSSIAN -actual message 10.Sept.2020:

https://www.interfax.ru/russia/725341