S.N. LAZAREV NOVÁ BUDÚCNOSŤ ĽUDSTVA

08.03.2019 15:55

Sergej Nikolajevič LAZAREV:

    

"V súčasnej dobe sa k ľudstvu blíži nová budúcnosť. Aby ju ľudstvo získalo, nesmie byť na nej závislé. Pokiaľ sa naučíte milovať toho, kto vás zradil, a pritom budete chápať, že on za nič nemôže, pokiaľ vaša láska nepovolí, aj keď sa dozviete, že zajtra zomriete, pokiaľ sa k vám ľudia a osud zachovajú nespravodlivo a všetky vaše sny a nádeje sa zrútia, ale vaša láska k Bohu nepovolí a len zosilnie, zostanete behom zmien, ktoré čoskoro nastanú, nažive."

"Koľkokrát už boli predpovedané rôzne prírodné katastrofy či koniec sveta, ale žiadna z týchto predpovedí sa nesplnila. Ale tie pocity, ktoré to vyvolalo, ľudia s najväčšou pravdepodobnosťou jednoducho potrebovali. Pocit blízkej smrti nás núti zabudnúť na telo a spomenúť si na dušu.

V súčasnej situácii sú prírodné katastrofy nielen možné, ale, nech to znie hociako divne, pre záchranu upadajúcej civilizácie priamo nevyhnutné! Ľudia sa presviedčajú, že veria v Boha, pritom však porušujú Božie Prikázania, bez dodržiavania týchto Prikázaní nie je však možné k Bohu prísť. Náš moderný život je vo svojej podstate divadlo, v ktorom sa z monoteistického náboženstva stalo obyčajné pohanstvo, ktoré už nezahŕňa Božie Zákony. Pretrvali v ňom iba tie ľudské, v ktorých človek neuctieva lásku, ale svoje vedomie, svoje ideály a ciele, a je kôli nim ochotný zničiť rovnako lásku a život, tak aj samotnú vieru v Boha."

 Sergej Nikolajevič Lazarev, ČLOVEK BUDÚCNOSTI 1