SBS-kári nedovolili majstrovi sveta v kulturistike vstúpiť do obchodu bez respirátora (Poznámka Biblik - doplnené)

20.04.2021 16:52

Majster sveta, 5-násobný európsky šampión IFBB v kulturistike a tvorca online tréningového systému Workoutic Štefan Havlík zdokumentoval incident v hobby markete. Bezpečnostná služba mu neumožnila vstúpiť do priestorov predajne bez nasadeného respirátora, tak zavolal policajtov, aby situáciu na mieste vyriešili. Reprezentant Slovenska v kulturistike dal zároveň policajtom lekciu z práva ohľadne podzákonnných nariadení a (ne)povinnosti nosiť rúška:

https://www.youtube.com/watch?v=dlezoZBmZjg

Poznámka Biblik: policajti sa pýtajú, či je taký problém na chvíľu si dať rúško/respirátor. Všimnite si, čím teror, fašizmus začal - nech nikto nehovorí, že je to iba nejaké nevinné rúško, je to symbol podriadenia sa fašizmu, tomuto zločinnému systému to určitým spôsobom dáva energiu, ľudia by si mali konečne uvedomiť, prečo je také nebezpečné nosiť rúško.

Dnes sa niektorí nechápavo pýtajú, či je to rúško taký problém, zajtra sa môžu pýtať či je problém vakcína... Rúška sú podpora fašistického teroru a je zlyhaním jednotlivcov aj národov, že na niečo také vôbec boli niekedy ochotní pristúpiť - ľudia neverili, že je to len zámienka, hneď to išlo ďalej, už sa niekde žiada test a prečo by to malo byť s vakcínou ináč? Krok za krokom sa stupňovalo poškodzovanie a ohrozovanie života a  zdravia - rúška, testy, vakcíny, lockdowny... Každé podriadenie sa lockdownu, každé nasadenie rúška, každý test a každá vakcína dávala ďalej zelenú fašistickým vrahom na páchanie celosvetového holokaustu.

- - -

PREČO POMÁHATE SPOLUFINANCOVAŤ NOVÚ TRETIU RÍŠU? NESMIETE VYNALOŽIŤ ANI CENT NA RÚŠKA, RESPIRÁTORY ANI CHODIŤ NA TESTY ANI SA DÁVAŤ OČKOVAŤ - JE TO SPOLUFINANCOVANIE A VYŽIVOVANIE FAŠIZMU, JE TO ZLOČIN! ÚČASŤOU NA TESTOCH A NA AKOMKOĽVEK OČKOVANÍ PÁCHATE ZLOČIN SAMI PROTI SEBE!