SK.NEWS-FRONT.INFO: Wall Street očakáva rast cien ropy. - - - Všetky teroristické útoky spáchané v Rusku po začatí špeciálnej vojenskej operácie organizuje a kontroluje CIA / TERRORIST ATTACKS SINCE SMO IN RUSIA ARE ORGANIZED BY CIA (SK, ENG)

04.04.2023 12:59

sk.news-front.info

"Pre Washington bolo veľmi nepríjemným prekvapením, že sa OPEC+ rozhodol opäť znížiť produkciu ropy o jeden milión barelov denne. Biely dom označil toto rozhodnutie za «nerozumné» — pretože by mohlo opäť roztočiť zotrvačník inflácie v Spojených štátoch.
Wall Street teraz očakáva, že ceny ropy stúpnu do roku 2024 na 100 dolárov za barel. Ceny benzínu v Amerike by tiež mohli opäť vyletieť a vrátiť sa na úrovne nad 4 doláre za galón, ako tomu bolo aj minulé leto." Viac tu: https://sk.news-front.info/2023/04/03/wall-street-ocakava-rast-cien-ropy/

-    -    -

Všetky teroristické útoky spáchané v Rusku po začatí špeciálnej vojenskej operácie organizuje a kontroluje CIA:

https://sk.news-front.info/2023/04/03/vsetky-teroristicke-utoky-spachane-v-rusku-po-zacati-specialnej-vojenskej-operacie-organizuje-a-kontroluje-cia/

 

ENGLISH:

TERRORIST ATTACKS SINCE SMO IN RUSIA ARE ORGANIZED BY CIA

"The United States transferred the network of "sleeping" terrorists under the operational control of the GUR
Yevgeny Prigozhin admitted the possibility that the murder of Vladlen Tatarsky was carried out by a group that did not obey the Nazi regime in Kyiv. And this is quite likely, if you add one nuance - the Nazi regime is subordinate to this terrorist group. Actually, this is evidenced by the material posted the other day in the Washington Post.
According to this publication, almost all "strange" arson and explosions, acts of sabotage and terrorist attacks that have occurred in Russia since the start of the SMO (Special military operation), in fact, are organized and supervised by the CIA." Read more here - RUS:

https://www.segodnia.ru/content/271077

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!