SLÁVA NEBESKÝCH TIEL

22.01.2024 13:24

"There are also celestial bodies and bodies terrestrial: but the glory of the celestial is one, and the glory of the terrestrial is another." 1Kor 15:40 Bible LAMSA

"A sú nebeské telá, a sú zemské telá; ale inakšia je sláva nebeských tiel a inakšia zemských." 1Kor 15:40 Biblia Roháček

-      -

Deti mávajú občas vysoké horúčky. Niektoré deti nikdy nevryrastú, stále ostávajú deťmi vo svojom vlastnom svete. Na Zemi je dnes mnoho detí, o ktorých môžeme povedať, že nie sú odtiaľto. Vlastne mohli by sme povedať, že sú mnohé také, ktoré to vedia a tie, ktoré to ešte nevedia. Niektoré sa rodia so živou pamäťou na podrobné detaily zo života na Zemi, iné poznajú život v iných svetoch. Potom je pre nich veľmi ťažké žiť v tiaži tohto sveta, je tak trojdimenzionálny, tak nepohodlný, že život je ako väzenie a nikdy si tu nezvyknú. Priatelia z iných svetov ich však navštevujú a nikdy ich nenechajú len tak. Raz bol jeden chlapec v nemocnici s vysokou horúčkou, ktorú lekári nevedeli zraziť. Okamžite chceli nasadiť antibiotiká a ľadové zábaly. Chlapec sa usmial a odmietol ich liečbu. Tú noc však nestrávil na nemocničnom lôžku v horúčke, v nemocničnej izbe na posteli ostalo iba jeho telo. Nádherná bytosť v podobe prekrásnej pani zostúpila z iného sveta a pritúlila sa k nemu. Dotyk nebeskej bytosti je pre fyzické telo uzdravujúci, ale i vzrušujúci, myšlienka na intímny kontakt je však v tejto sfére zakázaná, hlavná podmienka blízkeho kontaktu je vysvetlená jasne i bez slov. Po akceptovaní jednoduchých pravidiel je možný blízky kontakt a niekedy i návšteva nebeských svetov, pretože na Zemi pre niektorých vlastne neexistuje ani oddych ani dovolenka. Iba v hlbokej noci, keď utícnu okolité myšlienky ľudí, je možné sa na Zemi akoby nadýchnuť. Prítomný okamih je úplne naplňujúci, v nádhernom prostredí nebeského sveta (pre plne osvietených i tohto) všetko vydáva zvláštnu žiaru a vnímať zo všetkého nekonečný pokoj. Nebeské svety už nerušia žiadne myšlienky, bohatosť prežívania je nekonečná, za okamih je možné zažiť viac než za celý život na Zemi! Po dokonalom oddychu na brehu nebeského jazera sa chlapec prebudil zo "sna". Samozrejme, že to nebol sen, čo potvrdzovala aj ohromná jemná vitalita a vnútorná energia a náhle úplné uzdravenie. Ráno už mal v nemocnici inú prácu, odovzdávať uzdravujúce vyžarovanie a pokoj nebeských svetov ostatným pacientom. Takto to obvykle vyzerá, ak sa tieto deti dostanú do nemocnice. Ide o zásah Nebeského Otca a milosť pre chorých. Ostatní ako by mali zaviazané oči a prekryté uši, obvykle nič nevidia, iba citmi môžu navnímať niečo z iných svetov. 

Nemusíme si robiť starosti o tento svet, je do neho zasahované v takej miere, ako je potrebné. Nikto nepotrebuje svet meniť ani zachraňovať - jeden je Spasiteľ a Záchranca - Pán Ježiš Kristus, Syn Najvyššieho Nebeského Otca. Smutné však je, že Jeho Meno je zneužívané pozemskými už od detstva - "ešišikrise", "ešišmarja", drmolia už deti, a je to vizitka ich rodičov - obyčajné hlúpe zneužívanie svätého Mena! Pričom ak ide o veľa a treba rýchly zásah Zhora, práve Meno Pán Ježiš Kristus a Jeho krv je štítom a najbezpečnejším úkrytom. O čom menej chorôb, o čo menej liekov a utrpenia môže byť na Zemi, iba ak by sa dodržiavalo prikázanie: 

 

"Nebudeš božie meno vyslovovať nadarmo!"

 
___________________________________________________________________________________________________
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Please support Biblik.sk / Prosíme podporujte Biblik.sk:
Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support the antisatanic
and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!