SLOVÁCI CHCÚ DENACIFIKÁCIU SLOVENSKA, ODMIETAJÚ SATANSKO-FAŠITICKÚ VLÁDU, VYPÍSKALI FAŠISTICKÝCH PSYCHOPATOV / SLOVAK PEOPLE WANTS DENACIFICATION BOTH UKRAINE AND SLOVAKIA, THEY HEAVILY BOOED PRO-UKRAINIAN NAZI PSYCHOPATS (SK, ENG)

08.03.2023 12:25

Rastislav Káčer & Jaroslav Naď - slovak pro-ukrainian ministers were heavily booed by the Slovak citizens - meeting Michalovce, Slovakia 6.3.2023:

VIDEO 1:

https://www.youtube.com/watch?v=xh_6joLpkQs

Poznámka Biblil: niekto v komentároch odhadol životnosť týchto nacistických kolaborantov ak by sa opovážili prísť do mesta maximálne na 1 hodinu. Slováci sú s Putinom v tomto boji za prežitie Slovanov spolu proti satanko-fašistickým kriminálnikom! Bolo už dosť umelo vyprovokovaných vojen! A neofašistickej propagande súčasnej vlády a oficiálnych médií už takmer nikto neverí! Agresori a vrahovia označujú legitímneho ruského prezidenta za niečo, čo sú sami! Nech Boh so satanistami a fašistami konečne urobí poriadok, aby viac nepovstali! Slováci by dnes vítali Rusov ako osloboditeľov a pridali by sa na ich stranu v boji proti fašizmu a satanizmu!

Note Biblik: Somebody wrote in comments, when slovak people would saw those nazi collaborants in any Slovak city, they will beat them and the maximum estimated survival time of the pro-ukrainian nazi in the slovak city is max. 1 hour. Slovak people hate those criminals supporting War in Ukraine. Slovak nation stand with Putin defending themselves against satanic-nazi criminals!

VIDEO 2:

https://www.youtube.com/watch?v=EU-PJoleiDE

TOP KOMENT:

"Tak sme stádo paviánov? Ďakujeme, pán minister! Už sme boli dezoláti, teraz stádo paviánov, podliaci, len vy ste tí múdri, neskorumpovaní, nemafiáni, nekradnete, nerobíte nič zle, ste najlepšia vláda v histórii Slovenska! Len aby ste neskončili na šibeniciach, neprajem vám to síce, ale možné je pri vašom hulvátstve, všetko!"

Rastislav Káčer & Jaroslav Naď - slovak pro-ukrainian ministers were heavily booed by the Slovak citizens - meeting Michalovce, Slovakia 6.3.2023 - VIDEO 3:

https://www.youtube.com/watch?v=wZl9nSFbGGU

TOP KOMENT:

"Mal som to česť vidieť naživo a to ich privítanie vo veľkej sále, to bol unikát. reskot, piskot a vulgárne slová na obidvoch to bolo niečo unikát. Naď a Káčer keby mali trocha rozumu a inteligencie, hanbil by som sa tam ukázať, na miesto kde sa ako prví postarali o utečencov. Je mimoriadne nezodpovedné týchto ľudí o niečom presviedčať. Utrpeli tam totálnu hanbu. Michalovčania sme na vás hrdí."

 

celá beseda - full discussion:

https://www.youtube.com/watch?v=aMMY-GEsgOE

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!