SLOVENSKÉ PODIELOVÉ DRUŽSTVO ROD: NOVÉ VIDEO - CHCÚ VYPLÁCAŤ SLOVÁKOM RENTY A SPLATIŤ EXEKÚCIE (+Poznámka Biblik: Súčasný postup pri exekúcii je výpalníctvo a kriminálna trestná činnosť

23.03.2023 10:59

SLOVENSKÉ PODIELOVÉ DRUŽSTVO ROD:

NOVÉ VIDEO - CHCÚ VYPLÁCAŤ SLOVÁKOM RENTY A SPLATIŤ EXEKÚCIE

https://ksb-csr.net/threads/slovenske-podielove-druzstvo-rod.683/

Poznámka Biblik: Biblik.sk nie je členom podielového družstva Rod

Súčasný postup pri exekúcii je výpalníctvo a kriminálna trestná činnosť. Exekútor je zločinec, ktorý bez akéhokoľvek súdu či vypočutia jednoducho svojvoľne kradne majetok. Zlodeja, ktorý mieni v krádežiach pokračovať je možné zabiť. Ľudia by sa mali ozbrojiť a brániť si svoj majetok aj pred exekútormi aj pred Políciou! Exekútorsky úrad je obvykle sídlo prvotriedneho zločinca, s ktorým treba urobiť poriadok! Oni sa nestarajú, či vy a vaše deti budete mať z čoho žiť, ale exekútori obvykle tiež majú nejaký majetok a mnohí tiež majú nejaké deti, a exekútor nemôže čakať žiadne odpustenie ani žiadnu milosť!

V mnohých prípadoch je exekúcia neoprávnená a častokrát úplne vymyslená! Ak stotisíc ľuďom pošlú exekútori list, s vyhrážkami že nezaplatili nejakú pokutu, niektorí to zaplatia! Takáto pokuta je však úplne vymyslená - robia to bežne, ľudia chodia na Políciu zháňať potvrdenia, že žiadnu pokutu ani nedostali! Bežne je to tak, že obžalovanému alebo podozrivému sa musí najprv preukázať vina. Samozvanému bohu-exekútorovi sa ale po jeho zločineckých akciách musí preukazovať nevina a častokrát je to hovno platné!

Alebo štátna inštitúcia, ktorá chce splatiť pár desiatok euro, odovzdá vec exekútorovi, ktorý chce splatiť 1.400 euro! Či je takýto postup legálny, či je vôbec dlh alebo pokuta zo strany štátnej inštitúcie reálna, na to sa nikto nepýta - príde: "Blokujem účty, strhávam peniaze!" Potom to na Slovensku vyzerá tak, že dôchodca, čo má 300 eurový dôchodok, 60 euro mu z neho strháva exekútor! Následky liečenia chudoby a chorôb z toho vyplývajúcich však vychádzajú oveľa drahšie! Im je úplne jedno, že na Slovensku sú ľudia s 200 eurovými dôchodkami a niektorí zomierajú od hladu!

Oni zájdu oveľa ďalej ak ich toto ľudia nechajú robiť! Preto by si mali ľudia brániť svoj majetok a začať robiť poriadky s exekútormi! Stačí aby vznikla organizovaná ozbrojená skupina ľudí na boj s exekútorskou a satansko-fašistickou mafiou. Každý exekútor, politik, poslanec, policajt, ktorý vykonáva ilegálne nariadenia alebo koná činnosť proti záujmom Slovenska, bude stíhaný ozbrojenými občianskymi organizáciami, ktoré ich budú prenasledovať a likvidovať im život, majetok, deti až dokým nebudú splnené podmienky vymoženia dlhu a zastavenia páchateľa v kriminálnej činnosti. Exekútori, politici a mnohí poslanci páchajú závažnú trestnú činnosť a ak ich neprenasledujú súdy a Polícia, budú ich prenasledovať ľudia! Vláda vrahov bude musieť byť zastavená silou, ináč ostáva len Boží zásah. Covidové zločiny nemali ďaleko ku holokaustu a koncentrákom, pravdepodobne v inej podobe sa budú znova opakovať (!) Od zločincov, satanistov a vrahov môžete čakať len zločiny, teror a vraždy! Demilitarizácia a denacifikácia Slovenska je prioritou každého Slováka! Nepotrebujeme ani exekútorov, ani americké základne ani sluhov satanisticko-fašistických vrahov v úrade prezidenta a v parlamente! Na vrahov nikto nebude brať ohľad, ani na ich deti, vrahovia aj deti vrahov sú ciele!

Mafia, ktorá prenasledovala po rozpade socializmu podnikateľov je na Slovensku legálna - hovoria si exekútori a s mafiou treba urobiť poriadok! Takisto s takzvanou slovenskou vládou, fľandrou a s ďalšími kriminálnikmi - DCA pozitívni poslanci. Slováci by im nemali dopriať pokojný spánok, dokým títo sa zločinci neocitnú pred súdom, prekročili ste červenú čiaru, vám aj vašim deťom hrozí lynč! Robili ste kroky, aby bola vojna a budete ju mať!

DCA pozitívni poslanci - zoznam:

 

_________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!