SLOVENSKÝ ÚRAD MÁ ĽUDǏ ZA DEBILOV, UČÍ AKO ROZOZNAŤ COVID OD CHRÍPKY

01.11.2021 16:18

"Jedna NWO pandémia, jeden NWO test, jedna NWO vakcína! Dôveryhodnosť a spoľahlivosť zaručená odborníkmi a násilím! Kto neverí alebo pochybuje, ten je terorista!"

- - -
 

“Hoci chrípku a COVID-19 spôsobujú rôzne vírusy, príznaky oboch ochorení sa z veľkej časti prelínajú. Definitívnu odpoveď, či má človek chrípku alebo COVID-19, môže dať len laboratórne vyšetrenie odobratej klinickej vzorky od pacienta,” uviedli hygienici." Viac tu:

Poznámka Biblik: majú vás za debilov a toto je ďalší spôsob, akým sa vám smejú do xichtu!  ÚvZ = úrad verejného zavádzania? Keď sa niekto poserie, vidíte to, alebo potrebujete test? Žijeme v idiokracii, keď už viac nepotrebujeme ani lekára, ani pacienta, ale na všetko máme test? Ako povedal Ján Baránek, túto vládu len vyhnať s bičom! Treba dodať, že aj s ich odborníkmi-podvodníkmi.
Neviem ako vy, ale mám chuť ten ÚvZ okupovať dovtedy, dokým odtiaľ nevyjdú polomŕtvi od hladu! Ale toto tie svine robia nám! Terorizujú nás, okupujú a tlačia nás k múru, ak im dovolíme pokračovať v jednej umelo vyvolanej kríze, čoskoro tu bude druhá! Ktorá sviňa tu chce zakazovať svadby, stretávanie sa alebo chodenie von? A nariaďovať nové náboženstvo - vieru vo všemohúcu handričku, ktorá vraj chráni nielen handrára samého ale aj ostatných? A kto tomu neverí, toho chcú upáliť! Snáď nie som sám, kto je tak nasratý, že by som bol ochotný ísť na život a na smrť do prvej línie... A určite nie som sám, kto chápe, že v satanokracii sa nebude dať žiť vôbec! Ale to je možno cieľom vyhlásení a rôznych sračkometov ako napr. ich automat, ich správy, ich vyhlásenia a nariadenia - chcú nás donútiť k násiliu aby mohli povolať nejakú svoju armádu? (možno robotov alebo utečencov)
Aktívne nenásilné nedodržiavanie nariadení vidím ako pokus o mierové riešenie, ináč je možné, že potečie krv.
Ako bojovať, ako ich "vyhnať s bičom"? Jeden spôsob je, že by ich nariadenia a ich hru na pandémiu určitá skupina ľudí odmietla - tých buď pozabíjajú, utýrajú alebo sa k nám pridajú aj ostatní. V každom prípade za pokus to stojí, pretože tak ako dnes nemá vlastne žiadne práva nezarúškovaný, tak to bude s neočkovanými a ide to krok za krokom! Ak nechceme násilie, všetci, ktorí sme za mierové riešenie, tak každý pokus o nenásilný odpor proti nariadeniam je vítaný!