SO SAMOPALMI NA ROSTASA

05.03.2018 15:50

"Lebo vy ste sa, bratia, stali nasledovníkmi cirkví Božích, ktoré sú v Judsku v Kristu Ježišovi, lebo aj vy ste pretrpeli to isté od svojich vlastných súkmeňovcov ako aj oni od Židov, ktorí aj Pána Ježiša zabili aj svojich vlastných prorokov aj nás prenasledujúc vyhnali a Bohu sa neľúbia a sú protivní všetkým ľuďom a bránia nám hovoriť pohanom, aby neboli spasení, aby vždycky doplnili svoje hriechy, ale náhle prišiel na nich hnev Boží ku koncu." 1. Tesaloničanom 2:14-16

-     -     -

 

Dňa 26. februára o pol siedmej ráno prišli domu Tibora E. Rostasa nepozvaní hostia. Ešteže mali toľko slušnosti a zaklopali. Ozbrojení príslušníci Národnej protiteroristickej jednotky a NAKA so samopalmi s laserovými zameriavačmi mierili priamo na Rostasovu hlavu. Toto sa vám môže na Slovensku stať, keď citujete Štúrovcov. Tibor Rostas napísal článkok KLIN ŽIDOV MEDZI SLOVANMI, v ktorom cituje Štúrovcov. Protivný žid, akýsi Pavel Sibyla podal za to na Tibora Rostasa trestné oznámenie. Vyjadrenie Tibora Rostasa, ktorému podľa jeho vlastných slov ešte aj zablokovali účet na facebooku si môžete pozrieť tu:

Kto sa tu pokúša vyvolať nenávisť? Rostas, alebo tí, ktorí do rôznych nadácií a ľudsko-právnych organizácií stavajú predovšetkým židov, potom ešte aj cigáňov a homosexuálov, ktorí otvorene svojim agresívnym zvráteným správaním útočia na základné morálne hodnoty spoločnosti? Cieľom útoku týchto organizácií je najmä  kresťanstvo, rodina, národ a sloboda slova. Útočia na slovenský štát a Dr. Jozefa Tisa, snažia sa mladým ľuďom vmasírovať do hláv lži o dejinách, ktoré sami napísali a o holokauste, ktorý sa vonkoncom netýkal len židov, ale aj farárov a ľudí od všetkých národov, ktorých fašisti považovali za nebezpečných. Nemecký farár Wilhelm Busch vo svojich knihách píše o tom, ako vo fašistickom Nemecku zatváralo GeStaPo farárov! To už nie je v učebniciach dejepisu, rovnako v nich chýba to, Čo urobili židia Nemcom:

Adolf Hitler z vlastných peňazí takú silnú armádu, ktorá ohrozovala celý svet sám nevybudoval. Kto ho zaplatil, keď nie židovskí bankári, ktorí sa len snažili zbaviť konkurencie z vlastných radov? Nebola II. svetová vojna náhodou iba pokusom o nastolenie svetovlády? Dnes máme však omnoho dôležitejšie otázky, ktorými sa musíme zaoberať: Genocídu, vyhladzovanie civilizácie a holokaust nám tu robia vojenské lietadlá, ktoré drzo lietajú v kruhu a vypúšťajú chemikálie do ovzdušia:

Na fotografii vidíme ako bezočivo v kruhu lietajú nad Slovenskom práškovacie lietadlá chemtrails. (Všimnite si aj neprirodzené umelé rebrovité oblaky v hornej časti obrázka)

Na fotografii vidíte holokaust v praxi. Ustavičné zastieranie Slnka, zásahy do počasia a pokus o vyhladenie civilizácie. Nedostatok Slnka ohrozuje život rastlín, zvierat aj človeka. Bez Slnka nefunguje správne imunitný systém. Ani vaše oči nemôžu fungovať správne, ak nevidíte na nebi ten holokaust, ktorý práve prebieha. Rozzúrení fašisti sa opäť pokúšajú presadiť si svoju moc. Vitajte v III. svetovej vojne priatelia!