SPONZORI VLASTNEJ SMRTI

15.12.2019 15:28

“Jedinou zbraňou proti boľševickým komunistickým prúdom je len náboženstvo.” A. Hlinka

-   -   -

 

Každý, kto sa dnes podieľa nejakým spôsobom na fungovaní štátu je sponzorom vlastnej smrti.

Akákoľvek daň, clo, pokuta, či akýkoľvek poplatok, ktorý odovzdáte štátu, je dnes kvapkou jedu, ktorá je používaná na poškodzovanie zdravia a ničenie života.

Odmietnutie platenia daní, pokút a poplatkov takému štátu, ktorý sa podieľa na terore a likvidácií vlastných obyvateľov je povinnosťou každého občana.

V minulosti si šľachta, ktorá sa zvrhla na úroveň prasiat, myslela, že môžu jesť, piť a hodovať a o zverený národ sa nestarať! Nakoniec, keď sa začala generálna očista, gilotína začala stínať rovnako hlavu šľachtica ako aj posledného bezdomovca. A to je bohužiaľ to, čo nás čaká v najbližšom období: príroda hynie, stromy a rastliny sú napadnuté plesňami, dusia sa a umierajú, a ľudí, ktorí budú len prihliadať na pokračujúcu likvidáciu Zeme čaká podobný osud. Lebo človek, ktorý vie čítať a písať a aspoň trochu uvažovať, ak chce, dokáže si urobiť prehľad a predstavu o tom, čo sa bude diať, keď operácie chemtrails budú pokračovať. Výhovorky, že máte rodinu a musíte hrať sporiadaného občana nebudú nič platné - v dobe francúzskej revolúcie tiekla krv otca, matky, brata aj sestry. Ak vy ľudia rozprašovanie chemtrails necháte tak, ak budete ako dobytok prihliadať, že vás prakticky denne posýpajú, likvidujú vám Slnko, ničia počasie, zabíjajú stromy, zvieratá a celú planétu, potom si nič iné ako trest za to, že ste im to umožnili, nezaslúžite. Čo na Slovensku robí nejaký Úrad na ochranu ovzdušia, SHMÚ, Polícia a nejaké Ministerstvo životného prostredia? Sú to kolaboranti vrahov - ich úlohou je dohliadať na beztrestnosť zločinov:

 
CHEMTRAILS TRENČÍN 15.12.2019 - 15:18-15:44:
 
CHEMTRAILS TRENČÍN, 15.12.2019 (15:18-15:44)
 
Neupravené snímky v plnej kvalite tu: