SRDCIA

13.01.2018 21:10

Priatelia, zastavte sa na chvíľu a všímajte si svet okolo seba:

"Mladý muž vedľa mňa veselo kráčal kým som premýšľal nad svojou kázňou. Zrazu sa zastavil: Ako to len pochopiť? Mám predsa už tridsať rokov a pochodil som kus sveta. Ale aké je krásne Slnko a rosa na tráve, vrchy a lesy - to som si všimol až teraz. Človek musí poznať Pána Ježiša a mať Boží pokoj, keď chce vidieť skutočnú krásu!"  Wilhelm Busch

Wilhelm Busch 1897-1966, farár 

Tento istý Wilhelm Busch, starý farár, ktorý veľmi miloval Pána Ježiša sa raz prechádzal po cintoríne. Povedal, že celý život je tá pomlčka vyrytá na náhrobnom kameni (napr. Meno Priezvisko 1923-2003) Ďakujeme Pánu Bohu za knihy, ktoré nám tento farár po sebe nechal. Nájdete ich aj u nás tu.

Tento sympatický, odvážny farár bol na prvý pohľad úplne obyčajný človek a podľa nás dokázal viac ako Steve Jobs. Knihy Wilhelma Buscha majú na rozdiel od iPhonov a tabletov večnú hodnotu. Ak má človek Pána Boha pri sebe, odtlačok večnosti ostáva aj v obyčajných poznámkach, ktoré si na kus papiera zapíše. Ľudia ako Wilhelm Busch sú tí, ktorí skutočne menia svet.

Možno ste si niektorí všimli, že svet už nie je taký, ako býval. Jedna vec je umelo kontrolované počasie, akása indigová nebeská hradba sa rozprestiera na oblohe a len čo sa na okamih objaví Slnko, máme tu nálet práškovacích lietadiel v rámci operácie Indigo Skyfold.

Viac informácií nájdete na https://www.geoengineeringwatch.org/

Na nebi sa dnes dejú veľmi zvláštne veci, ale aj na zemi. Obyčajné varenie kávy dnes môže byť veľkým zážitkom. Stovky krát som varil vodu, ale prvý krát som si všimol, ako sa z bubliniek na spodu hrnčeka vytvorilo nádherné srdce. Pán Boh nám dáva najavo, že On je stále prítomný. Akoby jeho Láska v posledné dni zostúpila ku nám. Tie srdcia nie sú náhoda. Vyformovali sa za posledný rok už toľko krát... Vytvorili sa aj z medu naliateho na krajíčky chleba pri raňajkách. Boli aj v kalužiach po daždi, nie iba také hociaké. Všetko už bolo skoro suché, v asfalte ostala diera v tvare srdca naplnená vodou. Ale najlepšie to bolo na jednej návšteve. Dokonalé srdce sa vytvorilo zvonka na okne. Bolo leto a srdce za oknom vyzeralo ako z mrazu. Krásne, čisté, strieborné. Aj dnes bolo také pekné z tých bubliniek v hrnčeku vriacej vody. Všímajte si tento prítomný okamih a počúvajte svoje srdce aj vy!

 

Chose_Srdce.mp3.mp3 (4046133)