STAROSTA RUDOLF HULIAK: VYZÝVAM VŠETKÝCH ABY SA ZÚČASTNILI REFERENDA (+Poznámka Biblik: REFERENDUM 21.1.2023 JE VEĽMI DÔLEŽITÉ, NEÚČASŤ MÔŽE VYJSŤ DRAHO)

13.01.2023 13:28

STAROSTA RUDOLF HULIAK: VYZÝVAM VŠETKÝCH ABY SA ZÚČASTNILI REFERENDA:

https://www.youtube.com/watch?v=Ffar2YcZsxs&t=1h36m03s

Poznámka Biblik: doteraz každé referendum bolo v prospech ľudí, neúčasť bola doteraz vždy v neprospech! Omyl Slovákov bolo iba podľahnutie europropagande, je možné, že Slovensko by bolo dnes na tom pravdepodobne lepšie bez EU. Ale bohužiaľ, iba referendum o vstupe do EU bolo jediné platné! (zoznam všetkých referend na Slovensku tu)

Mnohí Slovácii si dovolili nezúčastniť sa napr. referenda o rodine alebo referenda o neprivatizácii strategických podnikov! Teraz, kto je vlastne zodpovedný za tie ceny energií a za vnucovanie homopropagandy? Kto nevie, či je rodina iba muž a žena, môžu mu to dnes vysvetľovať dvaja buzeranti preoblečení za nevestu a psa! Sú za dnešnú situáciu cien energií a agresívnej homosexualizácie zodpovední politici, alebo ignoranti, ktorí odignorovali svojou neúčasťou referendum o neprivatizácii strategických podnikov alebo ďalšie veľmi dôležité referendum o rodine? Zaujímavé je aj referendum z r. 1997, za vtiahnutie Slovenska do vojny je zodpovedný predovšetkým fašista Naď alebo tí, ktorí v roku 1997 svojou neúčasťou zneplatnili referendum? Sami svojimi postojmi vytvárame budúcnosť.

 

Súvisiace články:

RUDOLF HULÁK: "IDE TU O TO, ABY NÁS TOTÁLNE SOCIÁLNE ROZLOŽILI, ABY ZNIČILI NAŠE RODINY" "Potrebujú jednu sprostú tupú masu, ktorú môžu okrádať a po akejkoľvek stránke manipulovať
 

biblik.sk/clanky

"As long as the superstition that people should obey unjust laws exists, so long will slavery exist." Mahatma Gandhi

"Pokiaľ sa ľudia budú podrobovať nespravodlivým zákonom, bude existovať aj ich otroctvo!" Mahátmá Gándhí

____________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 



 

 

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/