STAROVEKÁ DETOXIKAČNÁ TECHNIKA: MLGANIE OLEJA / ANCIENT DETOX: OIL PULLING (SK, ENG)

06.08.2020 11:25

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

Do goolu napíšte mlganie oleja a preštudujte si články. Mlganie oleja môže pomôcť napr. pri bolestiach hlavy a zvlášť pri problémoch v ústnej dutine (zuby, ďasná) a celkovo zvyšuje enegiu a vitalitu. Vyskúšajte aspoň 2x denne a vydržte aspoň 1 týždeň.

Kokosový olej sa preferuje kôli obsahu kyseliny laurovej, čo je účinný protivírusový liek, ak sa užíva veľmi kvalitný kokosový olej po lyžičke ráno na lačno. Niekedy môže dôjsť k reakcii, napr. zdurením lymf uzlín (herxheimerova reakcia). Kvalitný kokosový olej je silným liekom! (Napr. Maya Gold, alebo Dragon Superfoods sú kvalitné kokosové oleje v našich bio-obchodoch)

Kokosový olej a jeho liečivé účinky spomína aj Dr. Natasha Campbell-McBride vo svojej vynikajúcej knihe určenej zvlášť pre autistov a psychiatrických pacientov SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE. Aj skvelý český výskumník Milan Calábek, od ktorého pochádza informácia o užívaní kvalitného kokosového oleja na lačno po lyžickách (1 lyžička ráno na lačno)

-   -   -

MLGANIE OLEJA:

Podstatné je olej neprehĺtať a po ukončení kúry si vždy vypláchnuť ústa. (niekde píšu, že ideálna na výplach úst je vhodná teplá osolená voda)

Aké oleje na túto kúru použiť, to môžete vyskúšať sami. Mne vyhovuje aj olivový, ale trošku farbí zuby. Niekde píšu kokosový, inde píšu, že najvhodnejší je slnečnicový alebo sezamový. Kokosový olej býva najpreferovanejší kôli vysokému obsahu spomínanej kyseliny laurovej a zrejme aj kôli tomu, že nezanecháva farbu na zuboch.

Nás zaujalli tieto tri krátke články, aj ten prvý aj ostané anglický v kategórii ENGLISH sú super, toto sú slovenské články:

1.) https://www.detoxpobyt.sk/najnovsie-clanky/ako-spravne-na-mlganie-oleja/

2.) https://www.bylinkovaskola.sk/post/mlganie-olejom

3.) https://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000646/1419807/Uzasny-trik--ako-sa-zbavit-toxinov--Dostane-vas-svojimi-ohromnymi-ucinkami-

a ešte jeden dokument: MLGANIE OLEJA.pdf

 

VERZIA PRE TLAČ - všetky tri články v jednom: Mlganie oleja.docx

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

ENGLISH: PLEASE SHARE INFORMATION THAT MAY HELP. THANKS TO SHARING YOUR FRIENDS AND MANY PEOPLE WILL KNOW SOMETHING GOOD. WE HOPE IT HELPS TO MAKE THE WORLD BETTER.

please google "oil pulling"

Most important is DO NOT SWALLOW THE OIL! AND AFTER FINISHING PLEASE SWISH YOUR MOUTH WITH WATER. (somewhere they write swish your mouth with warm salt water right after you finish oil pulling)

We like these articles about OIL PULLING:

1.) https://fashionista.com/2014/03/oil-pulling

2.) https://www.healthline.com/nutrition/6-benefits-of-oil-pulling#section7

3.) https://www.dentistryiq.com/dental-hygiene/patient-education/article/16359465/how-dental-professionals-can-respond-to-oil-pulling-patients

With oil pulling I use olive oil, but olive oil may leave a little yellow color on the teeth. Somewhere they write the best is sunflower oil, or sesame oil. Why is mostly coconut oil preffered? For his white color? Or because of his good taste?

The primary fatty acid of coconut oil is lauric acid. And the lauric acid is very good and very strong anti-viral cure! (somewhere they write lauric acid is also antibacterial and antifungal) According to doctors (Dr. Natasha Campbell-Mc Bride, her book GUT AND PSYCHOLOGY SYNDROME, and researchers we know (Milan Calabek) high quality coconut oil thanks to lauric acid is primary an antiviral cure. As I know, it could be a very strong antiviral cure! How to use coconut oil as a cure? Personally I tried to eat high quality coconut oil every morning 1 teaspoon. My lymph nodes (neck) became after few days augmented! (probably it was Herxheimer reaction - reaction of body fighting with pathogens. If the pathogens will die very quickly, it could cause Herxeimer reaction)