STARÝ OSVEDČENÝ SPÔSOB LIEČBY CHORÔB DÝCHACÍCH CIEST A JEDEN ZO SPÔSOBOV LIEČBY KORONAVÍRUSU

06.06.2020 12:52

Hneď po zaliatí väčšieho množstva bylín vriacou vodou sa vdychujú výpary a to tak, že si jednoducho čistým uterákom prikryjeme hlavu nad miskou z ktorej nadychujeme výpary. Hovoríme tomu naparovanie. Použiť môžeme rôzne byliny, napr. kamilky (rumanček). Bystrý človek by mal vypozorovať prípadnú alergickú reakciu a použiť inú bylinu, sódu bikarbónu, príp. soľ. Pokiaľ si dávate pozor, aby ste horúcu tekutinu nerozliali alebo aby ste si príliš horúcou parou nepopálili nos, je táto metóda vcelku bezpečná. Buďte opatrní, prítomní a bdelí, sústreďte sa plne na to, čo robíte.

V prípade zápalov a problémov s dýchacími cestami (astma, chronické choroby pľúc a pod.) sa vdychovaním výparov sa účinné látky dostanú priamo na postihnuté miesta, teda chorý človek by mal miesto popíjania liečivého čaju zvážiť aj vdychovanie liečivých výparov. Voda by mala byť bez chlóru, zvážte nejaký spôsob filtrácie, príp. aby sa čo najviac chlóru odparilo, priveďte vodu do varu bez pokrievky.

Jeden zo spôsobou liečby dýchacích ciest je aj vdychovanie výparov čistej morskej soli (bez prísad), alebo sódy bikarbóny. Dozvedeli sme sa, že lekár pracujúci s korona-pozitívnymi pacientami každý deň po príchode z práce používa metódu inhalácie horúcej vody, v ktorej rozpustí lyžicu sódy bikarbóny. Podľa sprostredkovaných informácií by vdychovanie výparov takéhoto roztoku malo narušovať obaly vírusov (teplota nad 60 stupňov+vplyv soli na tukový obal vírusu) Malo by ísť o veľmi účinnú metódou liečby koronavírusu a nepochybne aj ďalších ochorení dýchacích ciest.

- - -

Poznámka Biblik: Sóda bikarbóda, ktorú kupujete by mala byť bez hliníka, malo by byť na obale uvedené, že pri výrobe sa nepoužili zlúčeniny hliníka. Hliník sa zámerne používa vo vakcínach, v sóji a sójových produktoch, niekde hliník pridávajú ešte aj do pitnej vody (vraj, aby voda mala lesk, sypú do vody síran hlinitý) Pretože globálna satanistická mafia vie, že hliník spôsobuje zápalové procesy v tele. A práve preto hliník zámerne používajú za účelom poškodzovania detí a ľudí. Používanie hliníka v injekciách, vode a potravinách ovplyvní jednak kvalitu života, a jednak priemerný vek, čím napomáha cielu diablov znížiť počet ľudí na Zemi.