STRUČNÁ SPRÁVA O POČASÍ (AKTUALIZÁCIA 3x, 17:02, 18:04, 7.8.2018_20:42)

06.08.2018 15:09
"Nehovorte všetkému sprisahanie, čomu hovorí tento ľud sprisahanie, a toho, čoho sa on bojí, sa nebojte ani sa nestrachujte." Izaiáš 8:12

Viac tu: https://www.biblik.sk/citaty/
"Nehovorte všetkému sprisahanie, čomu hovorí tento ľud sprisahanie, a toho, čoho sa on bojí, sa nebojte ani sa nestrachujte." Izaiáš 8:12

Viac tu: https://www.biblik.sk/citaty/

 

"Nehovorte všetkému sprisahanie, čomu hovorí tento ľud sprisahanie, a toho, čoho sa on bojí, sa nebojte ani sa nestrachujte." Izaiáš 8:12

-   -   -

 

Včera sme mali v Trenčíne silný dážď, ktorý za bežných okolností prináša ochladenie. No dnešné vysoké teploty sú opäť spôsobené náletmi posýpacích lietadiel. Nad Trenčínom posýpacie lietadlá aj dnes zasievať vrstvu jemných umelých oblakov, ktoré cielene spôsobujú skleníkový efekt:

AKUTUALIZÁCIA 1: CHEMTRAILS TRENČÍN 6.8.2018, čas 17:02

Vysvetlenie odporného tepla a tvorbu pretrvávajúcich kondenzačných stôp by mali riešiť kompetentní, pretože aktuálna vlhkosť vzduchu nad Trenčínom vôbec nezodpovedá podmienkam na tvorbu kondenzačnej stopy:

(zároveň aj ostatné zdroje potvrdzujú vlhkosť vzduchu okolo 40%)
 

Bežné kondenzačné stopy aj pri 100% vlhkosti vzduchu miznú takmer okamžite, v rádoch niekoľkých sekúnd. Chemtrails na rozdiel od prirodzenej kondenzačnej stopy sa rozširujú do závoja, ktorý opäť zakrýva Slnko nad mestom:

↑ Drzosť pilota posýpacieho lietadla, ktorý po akcii mení výšku a smer, pretože pravdepodobne opakuje okruh.
 
 
                          CHEMTRAILS TRENČÍN 6.8.2018 13:48
 

Ani pri vlhkosti vzduchu 100% by sme tu za žiadnych okolností nemali mať čiary po celom nebi. Prosíme vás, urobte si vlastné pozorovanie. Všímajte si, čo sa okolo vás deje. Odbytie javu chemtrails nejakým vysvetlením "odborníka", že vlastne tie chemtrails sú len konšpiračné teórie, je v podstade dôkazom, že ľudí niekto považuje za úplne hovädá! Teda sami máte možnosť sa s pravdou oboznámiť. Alebo vám stačí len nejakému človeku veriť? Potrebujete stále vodiť za ručičku od lekárov, vedcov, odborníkov, či od vašej vlády? Svätá Biblia je veľmi nebezpečná kniha, pretože hovorí, že Najvyššia autorita je Jediný Pán Boh, Ktorého Meno JE: "SOM KTORÝ SOM". A na "SOM" sa máme spoliehať. Svätá Biblia  je hrozbou pre všetky štandarné vlády na svete, dnes sa snažia Svätú Bibliu na rozdiel od minulých časov zničiť bez toho, aby ju bolo potrebné konfiškovať či páliť.

(zaujímavý dokument tu)

 

Svätá Biblia hovorí:

 

"Prestaňteže čakať pomoc od človeka, ktorého dych je v jeho nozdre, lebo veď za čo má byť povážený?!" Izaiáš 2:22

 
-    -    -
 

Potrebujete sa vo veciach, ako sú chemtrails, očkovanie alebo zdravá strava ísť sa radiť s odborníkmi? Každý človek vo svojom srdci má ešte okrem rozumu a intelektu aj cit. Ak na nebi človek vidí tučné čiary, ktoré miesto toho aby mizli, naopak hustnú, nepotrebuje žiadneho odborníka na to, aby si o tom urobil obraz. Rovnako je to aj s očkovaním - ak vieme, že vakcíny obsahujú geneticky modifikované vírusy, čo obsahujú dnes prakticky všetky vakcíny, nepotrebujeme počuť poučenie od lekára. Ja osobne by som nedal očkovať ani psa!

A v prípade potravín, ak má jogurt trvanlivosť mesiac a na zložení vidíme "odtučnené" + nejaký škrob, nepotrebujeme odborníka, aby sme vedeli, že sa nám niekto snaží predávať odpad. Normálne zdravé potraviny sú prakticky nespracované a ťažko ich nájdete na pultoch supermarketov. Stačí zopár dní čítať zloženie potravín a človek rýchlo zistí, čo je alebo nie je jedlé. A teda bezhlavé hádzanie výrobkov do košíkov v supermarketoch je vlastne ohrozovanie zdravia i života.

Situácia nezlučiteľná so zdravím a so životom je aj rozprašovanie chemtrails. Každý človek v rámci svojich možností by sa mal starať o to, čo v prípade chemtrails môže podniknúť.

Väčšine ľudí bezvládne klesnú ruky, akonáhle majú urobiť zásadné rozhodnutie. Urobiť fotografiu chemtrails či napísať e-mail na SHMÚ alebo na Ministerstvo životného prostredia dnes dokáže takmer každý, no výchova človeka bola vedená tak, aby pred zásadným rozhodnutím radšej ustúpil. Všímate si to na sebe a na ľuďoch? Ako dobytok pred porážkou sa ľudia nechali zatlačiť až do situácie, kedy ich postupne likvidujú jedmi rozprašovanými z lietadiel, a kde-tu počuť iba kvik-kvik - ja s tým aj tak nič neurobím. Ľudia plní strachu, je to pre vás akési pohodlnejšie povedať, že s tým nič neurobíte, ako hľadať spôsob, čo všetko môžete urobiť?

Každý z vás toho môže urobiť veľa:

 

"Vypnite televíziu. Prestaňte žrať. Zastavte sa. Začnite uvažovať. Ste otroci konzumu a obete propagandy. Žijete v sebadeštruktívnom systéme."

relácia Nenásilný antiterorista, SLOBODNÝ VYSIELAČ
 
FOTODOKUMENTÁCIA:
CHEMTRAILS TRENČÍN 6.8.2018, čas 12:53-15:56:
 
 
AKTUALIZÁCIA 2: S kvalitnejším ďalekohľadom môžeme takmer každý deň pozorovať aj na našom nebi takéto veci:
 
KONTAKTY, NA KTORÉ BY STE MALI URČITE PÍSAŤ:
 

gabriela.fischerova@enviro.gov.sk; natalia.grujbarova.enviro.gov.sk; jozef.skultety@enviro.gov.sk; zuzana.kopinova@enviro.gov.sk; lenka.malatinska@enviro.gov.sk; angelika.tamasova@enviro.gov.sk; igor.veres@enviro.gov.sk; michaela.zelmanova@enviro.gov.sk;zuzana.kocunova@enviro.gov.sk; maria.balazova@enviro.gov.sk; jozef.bocko@enviro.gov.sk; julia.caplova@enviro.gov.sk; zuzana.faberova@enviro.gov.sk; eva.gerhatova@enviro.gov.sk; andrea.preisingerova@enviro.gov.sk; lucia.rosolankova@enviro.gov.sk; andrea.veresova@enviro.gov.sk; katarina.butkovska@enviro.gov.sk; olga.sramkova@enviro.gov.sk; jana.durkosova@enviro.gov.sk; janka.guzmova@enviro.gov.sk; branislav.hrabkovsky@enviro.gov.sk; jana.janecova@enviro.gov.sk; peter.kuric@enviro.gov.sk; adriana.kusikova@enviro.gov.sk; marta.pavlikova@enviro.gov.sk; martina.blatnicka@enviro.gov.sk; lubica.bacharova@enviro.gov.sk; denis.bede@enviro.gov.skdana.kmecova@enviro.gov.sk; katarina.kmecova@enviro.gov.sk; darina.pospisilova@enviro.gov.sk; silvia.rusnakova@enviro.gov.sk; lenka.jamborova@enviro.gov.sk; anna.haladekova@enviro.gov.sk; gabriela.belanova@enviro.gov.sk; peter.gregan@enviro.gov.sk; Daniel.Kvassay@enviro.gov.sk; Matus.Tomkuliak@enviro.gov.sk; peter.manka@enviro.gov.sk; zlatica.simonakova@enviro.gov.sk; simona.stasova@enviro.gov.sk; eva.viestova@enviro.gov.sk; Roman.Zoller@enviro.gov.sk; shmu-gr@shmu.sk; ekonomicke@shmu.sk; ovp@shmu.sk; oks@shmu.sk; hydroPV_BB@shmu.skhydroPV_KE@shmu.sk; hydroPV_ZA@shmu.sk; hydroPzV_BA@shmu.sk; hydroPzV_BB@shmu.sk;  hydroPzV_KE@shmu.sk; hydroKV_BA@shmu.sk; opkzp@shmu.sk; oznamovaciapovinnost@shmu.sk; hips@shmu.sk; hipsbb@shmu.sk; hipske@shmu.sk ;hipsza@shmu.sk; obchod@shmu.sk; shmu@shmu.sk; ovzdusie@shmu.sk; emisie@shmu.sk; biopaliva@shmu.sk;

 

Kontakty prevzaté zo zdroja:

https://www.minzp.sk/o-nas/kontakt/sekcia-zmeny-klimy-a-ochrany-ovzdusia.html

https://www.minzp.sk/o-nas/mzp-sr/organizacny-poriadok/sekcia-ochrany-prirody-tvorby-krajiny.html

https://www.shmu.sk/sk/?page=5

 

AKTUALIZÁCIA 3:

Trenčín, 7.8.2018: Akcie chemtrails pokračovali s neuveriteľnou intenzitou aj dnes v utorok 7.8.2018 až do neskorého večera.

Pre indigovú nebeskú hradbu, ktorá sa vytvorila v čase medzi 19-20:00 už nebolo vidieť takmer ani kúsok modrého neba. Trenčín sa opäť ponoril do hustého chemického závoja:

INDIGOVÁ NEBESKÁ HRADBA NAD TRENČÍNOM VYTVORENÁ LIETADLAMI CHEMTRAILS 7.8.2018 20:13
 
 
TRENČÍN 7.8.2018, 19:49: ELEKTROCHEMICKÁ OBLAČNOSŤ - TVAROVANIE UMELEJ CHEMICKEJ OBLAČNOSTI PRAVDEPODOBNE POMOCOU RADAROVÝCH FREKVENCIÍ
 
 
POSÝPACIE LIETADLÁ CHEMTRAILS ZAPÍNAJÚ A VYPÍNAJÚ SPREJOVANIE CHEMIKÁLIÍ. KRATŠIA CHEMICKÁ ČIARA NA SNÍMKE JE USEKNUTÁ S CHIRURGICKOU PRESNOSŤOU. PREČO? PRETOŽE KOLMO NA ŇU O CHVÍĽU PRELETÍ ĎALŠIE POSÝPACIE LIETADLO. FILANTROPI TAKTO ŠETRIA CHEMIKÁLIAMI.
 
Namiesto plátna si pre svoje odporné diela satan vybral nádhernú modrú oblohu. Na snímke chemická oblačnosť vytvorená posýpacími lietadlami, ktorá absorbciou vlhkosti postupne vytvára hustý chemický závoj nad mestami a kontinentami - prakticky okolo celej planéty. Podľa našich pozorovaní sa hustá indigová hradba vytvára v dvoch vlnách. Jeden deň lietadlá sypú podkladovú vrstvu, ktorá pôsobí skleníkový efekt, a na druhý deň lietadlá sypú ďalšiu chemikáliu, ktorá vytvára hustú oblačnosť. Chemikálie sa pravdepodobne zmiešavajú a reagujú spolu. Ivan Bella, prvý slovenský kozmonaut raz poznamenal: "Celá planéta je zahalená čiarami od lietadiel, vyzerá to ako pavučiny."
 
 
 
FOTODOKUMENTÁCIA:
CHEMTRAILS TRENČÍN 6.8.2018 od 16:37 - 7.8.2018 do 20:13: