SÚ SLOVÁ ORBÁNA PRE NÁS VAROVANÍM, ABY SME SA PRIPRAVILI NA PRENASLEDOVANIE, TEROR A KRVIPRELIEVANIE, KTORÉ SATANISTI CHYSTAJÚ?

19.11.2021 18:22

Viktor Orbán je kresťan a na rozdiel od Hegera Orbán isto nie je nejaký slabučký chudáčik ani nejaký naivný šaško! Server HS informoval o dosť zvláštnych slovách V. Orbána, ktoré sú buď varovaním od kresťana pre kresťanov, alebo sú sprostým vyhrážaním Luciferiána, ktorý sa už-už vidí ako člen novej svetovej vlády diabla? To posúďte sami:

TOP KOMENTY - ŽATVA - MÁME NÁDEJ:
"Ja vám všetkým garantujem že tu ide o sklizeň, žatvu. (pozn. red.: viď Matúš 13:24-30) Existuje na túto tému pár scifi filmov a zaujímavé všetky holyúdske. Ľudský organizmus je na sklizeň pripravený až po úprave DNA."

 

"keď bola podobná šaškáreň s prasacou chrípkou, vyrobili špeciálne vakcínu pre nemeckú vládu, vakcínu bez jedovatých konzervantov. Vieš koľko z nich sa dalo zaočkovať? Ani jeden!
S týmto je to podobné, očkovať sa nedá ani jeden, možno sa urobí reality show pred kamerami. Možno nejaký primátor môže byť idiot, ale z týchto nikto, ani Orbán neni idiot! Oni sa očkovať nebudú, myslím si, že v ich očiach je očkovanie praktika pre spodinu! Aby oni mali náskok, zbytku populácie tými vakcínami škodia, škodia každou vakcínou aj tetanovkou!

Zo všetkého mi najpravdepodobnejšie vychádza možnosť, že hlavní strojcovia nie sú ľudia ale satanské bytosti, ktorým ich vlastný jed neuškodí, zoberú na seba nové telo, novú podobu, kedykoľvek, oni nie sú ľudia! Ich služobníci z radov ľudí majú najskôr špičkové technológie, ktorými to dostanú z tela jedy (chemtrails, a ďalšie dobroty, čo tu rozprášili po Zemi - nukleárny spád napríklad a určite aj množstvo iných svinstiev) Asi majú prístup k trochu inej medicíne a poznanie o metódach ako si udržať zdravie v takomto prostredí.
Zo šírením tej ich vakcíny sa obávam zosilnenia myšlienkovej kontroly u očkovaných. Už teraz je každý pod vplyvom drog - jedov a chemikálií chemtrails, jedov vo vzduchu, v potravinách., vode, oblečení... Potom tie EM polia, satelity, antény, Wi-Fi. mobily, PC obrazovky - snáď úplne každý je viac alebo menej zmanipulovaný. Stále to týmto diablom nestačilo, potrebujú ďalší zásah-injekciu, ktorá zatiaľ stále vyžaduje slobodnú vôľu človeka. Ak niekomu dajú tú vakcínu do tela, vidím to, že to môže prežiť pár najsilnejších otrokov, z ktorých sa stanú zombie. Oni možno vykonajú akýkoľvek rozkaz. Taká selekcia prebieha aj zo strany Temna, aj zo strany Svetla. Svetlo nás chce oslobodiť a zachrániť, Temno chce pre svoje potreby zopár poddajných otrokov a zbytok zabiť. Ešte pripúšťam aj možnosť, že sa chcú ľudstva zbaviť celkom a obsadiť Zem pre démonov a premeniť ju na peklo. Mi to pripadá, ako by nás tu chovali len na to, aby sa odbavovali pri pôžitku z krviprelievania! Na to chcú tých 500 miliónov ľudí? Aby si mohli robiť satanské rituály a krvavé vraždenie malých detí úplne legálne? Na čo iné oni potrebujú pri dnešných technológiách ľudstvo? Len ako zdroj pôžitku! Oni nenávidia ako Boží výtvor nielen ľudí, ale aj včely, radšej včely vyzabíjajú a nasadia robotov na opeľovanie! Na čo iné by im malo byť potom ľudstvo? Na znásilňovanie, démonské rituály a krviprelievanie - viac by sa mohol obávať ten, kto by sa dožil nástupu NWO!

Im musí zavadzať každý, kto uctieva Boha, tie útoky na kresťanov sú zúrivosť démonských, posadnutých ľudí! Tí démoni sa teraz manifestujú a robia tu peklo! Napriek tomu stále vidím nádej, neviem vôbec, ako sa to udeje, ale nádej máme. Už len to, že v tomto chemtrailsom otrávenom vzduchu sme vôbec fungovali ako tak zdraví - Boh a Boží služobníci nás nenechali nikdy len tak, aj s tým chemtrailsom tu robili niekedy rázny poriadok:
https://www.biblik.sk/news/biele-disky-likviduju-chemtrails-orbs-killing-chemtrails-sk-en/
Dúfam, že sa aj teraz nájde cesta, nejaké únikové okno do bezpečia, Boh nás ochraňuj! A kiež by si nás Bože prosím Ťa osvietil, učinil silných a prebudil, aby sme vedeli ako sa proti týmto hajzlom účinne brániť! Amen!