PAVOL ČAMBÁL: MUDRY + DUCHOVNÉ PRÍČINY CHORÔB LOUISE L. HAY + Poznámka Biblik: MAGNÉZIUM - INFORMÁCIE/ Linga Mudra: How to Do, Benefits, Precautions, and More (SK, ENG)

02.12.2022 14:10

PAVOL ČAMBÁL: MUDRY + DUCHOVNÉ PRÍČINY CHORÔB   LOUISE L. HAY + Poznámka Biblik: MAGNÉZIUM - INFORMÁCIE/  Linga Mudra: How to Do, Benefits, Precautions, and More (SK, ENG)

Duchovné príčiny chorôb podľa Louise Hay:

 
Pavol Čambál: Prvá (emocionálna) pomoc, alebo mudry do vrecka:
https://vk.com/@477007125-prva-emocionalna-pomoc-alebo-mudry-do-vrecka
 
"Pavol Čambál - VK: Ak vás v poslednom čase bolelo hrdlo kašľali alebo ste mali alebo máte sople teplotu , dajte si preventívne Magnezium . Prečo? Pri bežných chorobách zaberie homeopatia alebo akupresura . Ale tu nič . Jedine ak paralen alebo Ibalgin na zmiernenie príznakov . Svalovy test ukazoval že mi nič nie je a ani nič nezaberie s toho čo používam a nie len u mna ale aj pri manželke a deťoch . A kalibrácia tvrdenia ,že spomínané príznaky sú očistný proses ukázala jeho pravdivosť . To znamená z v tele prebiehajú určite zmeny a tam je magnézko jedna z hlavných zložiek . Ak Vám v tele dôjde tento prvok môžu sa všetky príznaky výrazne zhoršiť . V tom lepšom prípade budú len ustupovať dlhšie . Nemusíte ho hltať na kilá stačí možno jedna -dve tablety z dvojdňovým odstupom. Pár hodín to trvá kým sa obnovia všetky(cca 190) biochemické funkcie ."
 
Poznámka Biblik: čisté magnézium - farm. kvalita bez tabl. prísad (chlorid horečnatý) nájdete na stránke chloritansodny.sk
Odporúča sa 2 hodiny pred a po užití magnézia nejesť mliečne výrobky. Všeobecne magnézium nejesť úplne na lačno. Magnézium môže byť pre citl. osoby ťažké na žalúdok. Vo vyšších dávkach môže mať magnézium preháňavé účinky. Vstrebateľnosť magnézia môže pozitívne ovplývniť štipka čistej soli (závisí veľmi od vody, akú používate)
Všeobecné zásady zdravia: Po jedle sa má piť najskôr až po uplýnutí 1,5 - 2 hodín (aby sa neriedila žalúdočná kyselina) Všeobecne, dostatok tekutín prijímať pred jedlom. A ak po napití chcete jesť, počkajte aspoň 15-20 minút až potom jedzte! (informácia z knihy Dr. I.P. NEUMYVAKIN - ŽITE DLHO, ŽITE AKTÍVNE:
 
 
ENGLISH:

Linga Mudra: How to Do, Benefits, Precautions, and More:

Note Biblik: there]s very interesting discussion
 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU