TELEKOM POKRYL 5G SIEŤOU ĎALŠIE MESTÁ, ÚROVEŇ POKRYTIA STÁLE NEUVÁDZA (+Poznámka Biblik: ANI KLASICKÝ MOBIL NIE JE BEZPEČNÝ, DRŽTE MOBILY ČO NAJĎALEJ OD TELA A HLAVY!

25.01.2023 21:06

dsl.sk

TELEKOM POKRYL 5G SIEŤOU ĎALŠIE MESTÁ, ÚROVEŇ POKRYTIA STÁLE NEUVÁDZA

"Pokrytie pribudlo aj v deviatich nových obciach, Brodzany, Ladce, Letanovce, Opatovce, Podhorie, Spišský Štvrtok, Trenčianska Turná, Trenčianske Stankovce a Veľké Bierovce. Celkovo má Telekom 5G sieť v 39 mestách a 92 obciach. Úroveň pokrytia populácie ale stále operátor nezverejnil napriek tomu, že po O2 oficiálne oznámil prekročenie 25% pokrytia už aj operátor Orange." ZDROJ: dsl.sk

TOP KOMENTY:

Ak elektrosmog nebudete riešiť, zarába sa s veľkou pravdepodobnosťou na epidémiu chorôb a umierania

Keď vyjdete von, býva vám tiež zle? Hlava bolieva z tých antén dávno, ale naposledy to bolo také, že pomaly do kolien od bolesti, len čo sa vyšlo z vchodu. Ak sa sedí 4 dni doma, všetko úplne v pohode, potom krátka prechádzka von, bolesti hlavy, nespavosť, pocity úplne na umretie (to popisujú aj ostatní), problémy s dýchaním a pocity dusenia a buď je to z niečoho vo vzduchu alebo z tých antén. Niekedy bolí aj srdce a nedá sa dýchať, to určite súvisí s tými anténami, ak chodíte dlhšie cesty autom, začali sa diať dosť vážne veci v okolí niektorých vysielačov, proste sa nedá nadýchnuť. Kovové predmety ako za ušami okuliarov alebo hodinky niektorých bolia alebo pália, koho bolí za ušami, nech skúsi okuliare vo vnútri úplne bez kovov
Ak elektrosmog nebudete riešiť, zarába sa s veľkou pravdepodobnosťou na epidémiu chorôb a umierania
Veľa ľudí cíti silné bolesti za ušami, netušia, že je to kôli silnému EM poľu, môže pomôcť vymeniť okuliare za také, čo sú úplne bez kovu. Ale žiť v takomto prostredí je odvaha, je čas začať hľadať bývanie mimo mesto a ďaleko od vysielačov, v mestách sa vytvára prostredie, ktoré bude skôr alebo neskôr pre ľudí neznesiteľné. Existuje teória, že telo má určitú absorbciu EM žiarenia. Ak sú rezervy vyčerpané, čo začínajú teraz byť už u mladých násťročných ľudí, prichádza buď choroba alebo varovné signály v podobe citlivosti na EM. Zotrvávať v takomto prostredí je absolútne nezlučiteľné so zdravím, Boh ochraňuj ľudí, čo bývajú v blízkosti vysielačov! Ťažko môžete očakávať zdravie ak nosíte pri sebe alebo denne používate malý radarový žiarič (smartphone, Wi-fi router, bezdrôtové slúchadlá) Majú dosť ďaleko od klasického mobilu, ktorý vyslal dávku EM cca 1x za 3 minúty

Poznámka Biblik: ANI KLASICKÝ MOBIL NIE JE BEZPEČNÝ, DRŽTE MOBILY ČO NAJĎALEJ OD TELA A HLAVY!

- ani klasický mobil nie je bezpečný, viac Dr. Cowan  tu . AK POUŽÍVATE MOBIL, DRŽTE MOBIL VŽDY ČO NAJĎALEJ OD TELA A OD HLAVY (hlasitý reproduktor) CHRÁŇTE SEBA I DETI, MAMIČKY S DIEŤAŤOM SI NEMUSIA BRAŤ MOBIL NA PRECHÁDZKU, MÔŽU VYPÍNAŤ DÁTA ALEBO POUŽÍVAŤ LETOVÝ REŽIM. (bohužiaľ, treba dodať, že smartphone nie je bezpečný ani v letovom režime - možná aktivita senzorov. Smartphone, Wi-Fi routre, smarthodinky, bluetooth slúchadlá a antény v blízkosti domov sú dôkazom pomätenosti a absencie citov u ľudí modernej civilizácie)

Ani Wi-Fi a bluetooth slúchadlá nie sú bezpečné! Skontrolujte, či sa dá bluetooth vypnúť aj v aute, ak nie reklamácia výrobcovi, nech bluetooth v aute vypne alebo permanentne deaktivuje! Pred Wi-Fi dnes varujú ľudia z IT priemyslu, u vzdelaných a bohatých ľudí sa dnes žiadny Wi-Fi router v domácnosti nenachádza - viac exriaditeľ Microsoftu Frank Clegg tu

________________________________________________________________________

Ľudia napojení na AI (umelú inteligenciu), ktorá čoraz viac kontroluje ich život a zaberá čoraz viac miesta v živote človeka, až nakoniec ostávajú zotročení ľudia, ktorých ovláda počítač, ľudia, ktorí úplne strácajú samých seba - scénáre sci-fi filmov, kde počítače ovládli ľudí sa bohužiaľ naplňujú, mimochodom, jedno z prvých miest mnohonásobne pokryté 5G bol Wu-Chan, zmenou a navýšením frekvencií (5G) môžu nastať choroby a epidémie, 5G je ilegálny experiment, ľudia sa môžu brániť aj takto:

Na snímke precízne zapálená mobilná základňová stanica (burning BTS)

-     -     -

"Blízko dňa očistenia budú pavučiny smrti krížom-krážom po celej oblohe." Prorocto Indiánov kmeňa Hopi:

To čo vidíte na nebi - tie čiary, hovoria vám gójovia (dobytok) aj preto, že nevidíte čo sa tu deje. Napadlo by niekoho, že otrávili vzduch a preto ľudia zomierajú na dýchacie problémy a "vírusy"?

"CHOROBA = OTRAVA, NEDOSTATOK, ALEBO INÉ POŠKODENIE. ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYMIETIŤ, MÔŽETE VYMIETIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM." cit. Dr. Johann Loibner, prednáška História očkovania:

https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

 

 

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!