TENTOKRÁT SI PICHAJÚ INJEKCIE V PARKU ZDRAVOTNÍCI

13.09.2021 10:31

VIDEO: Očkovacie šialenstvo sa stupňuje alebo ako „na feťáka“ pichajú zdravotníci ľuďom v parku injekcie:

https://www.infovojna.sk/article/video-ockovacie-sialenstvo-sa-stupnuje-alebo-ako-na-fetaka-pichaju-zdravotnici-ludom-v-parku-injekcie

TOP KOMENTY:

Vakcíny jsou experimentální, nemají dosud ukončené třetí fáze klinických studií, za možné budoucí nežádoucí účinky farmaceutické firmy neručí. Očkování na nádražích a v obchodních centrech, bez sepsání anamnézy, bez pečlivého vyšetření a poučení očkovaného odporuje zásadám lékařské profesionality a etiky.

 

mám kamaráta, ktorý robí dealere pre farmafirmu, ten mi otvorene povedal, že ak majú málo pacientov, tak si ich vyrobia a vedia AKO !!!

Mám 66 rokov, neberiem žiadne lieky, nechodím k lekárom - u svojej obv. lekárky mám len prázdnu kartu. Len raz som bral antibiotiká v 17 - tich rokoch.
Takže na mňa si neprídu, na mne nezarobia.

Nebol som ani raz na testovanie, žiadne smrteľné vakcíny, ...

Zdravo žijem, športujem - takže som veľmi podozrivá osoba
    a nenosím rúška
    a pár som si vyrobil také, že ak niekedy sa mi nechce vysvetľovať a hádať sa tak si si ich dám
    z respirátora som si vystrihol 3 vnútorné vrstvy a ostala len tá vonkajšia sieťka

Ako môže byť niekto tak drbnutý, najmä ak má 30 a viac rokov, že ešte verí skorumpovaným politikom, novinárom, lekárom a farmakodílerom. Kde žijú takéto osoby? Alebo si môžeme gratulovať, že patríme do skupiny osôb, ktoré nemajú vymrdanú hlavu a dokážu kriticky uvažovať a slepo nikomu nedôverovať?

Mohol by som povedat, ze milujem ked sa moje blaznive vyroky stavaju realitou, ale toto je na zaplakanie. :(
Zdravim vsetkych VAKCINACNYCH FETAKOV. Davecku podavame davecku. :D

Čo dokáže démon-kracia? Zbesilo ničiť ľudské životy, ktoré sú darom od pána Boha. Satanisti sú zúriví a besní. Najradšej by vyhubili život na Zemi. Človek si teraz vyberá komu bude slúžiť a tým spečatí svoj osud. Pán Boh rešpektuje osobnú voľbu človeka, nadovšetko ho miluje, ale do ničoho ho nenúti.

Patrik Herman, to je ten markizácky moderátor, ktorý fajčil Maňkovi, propagoval testy na včasné zistenie rakoviny hrubého čreva. Predpokladajme, že to robil zadarmo z dôvodu, že mu na túto zákernú chorobu zomrel otec. Človek je však tvor uvažujúci, ak má vyššie IQ, tak otázkou je, koľko si týmto skríningom farmakomafia zarobila?

Avšak, ak natriem hovno na nejakú doštičku, v poriadku, no skôr ma zarážajú testy typu covid, ktoré už zasahujú do organizmu, ak teda neberieme do úvahy také, ktoré sú tzv. pľuvacie. A čo také prístroje ako napr. mamograf? Samozrejme, že oficiálna teoréma je, že ide o prevenciu a že zachraňuje ženám život. Avšak skeptici sa správne zamýšľajú nad faktom, že odkedy sa testuje, akosi tých pozitívnych nálezov je viac, než bolo kedysi úmrtí. Preto je logická otázka... Nespôsobuje to žiarenie a lisovanie prsníkov práve onu rakovinu?

A teď si představte, že by tam někdo, po vakcíně, skolaboval.
Ti lékaři v parku nemůžou nic vědět o zdravotním stavu očkovaného.
Nevím, jestli to už schválili, ale když praktický lékář někoho
přesvědčí, aby se očkoval, tak dostane 380 Kč.

    Nikoho nezaujíma, či daný pokusný potkan skape alebo nie. Ide o zisk, to sa stáva aj medzi feťákmi, že díler príde o zákazníka, to sú však povolené straty.
        ten čo vie
     
        hlavným cieľom je redukcia obyvateľstva - ale to si už ale musíme hovoriť otvorene

aj v Žilinskom kraji chodia šmejdi očkovať ľudí... V Martine ich vyhnali!!

 

Komentár - link na fašistické praktiky covidistov:

https://www.youtube.com/watch?v=RJ16SZwOZk8