TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA JEDEN ČLOVEK AJ TEN BOL 6x PROTI TETANU OČKOVANÝ

09.06.2022 12:45

TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA JEDEN ČLOVEK AJ TEN BOL 6x PROTI TETANU OČKOVANÝ

V tomto našom článku nájdete odkaz na oficiálnu EPIS štatistiku. Veríme, že to prispeje k celkovému obrazu, na čo v skutočnosti slúžia vakcíny:

https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/

Poznámka Biblik: všimol som si už viackrát, že ľudia na tetanus ochoreli bezprostredne po tetanovke... Na covid ochoreli po covidovke... A tak ďalej, a tak ďalej...

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

Nie je normálne pichať injekcie pod zámienkou, že chránia pred chorobami - je to náboženská povera, s vedou to nemá absolútne nič spoločné! Práve, tieto injekcie majú závažné vedľajšie účinky, sú to vlastne jedy, ktorými sa vyvolávajú choroby a degenerácia väčšinovej populácie. Každý rozhoduje o (ne)očkovaní seba a svojho dieťaťa a myslím si, že je to jedno z najdôležitejších rozhodnutí v živote!

Betrand Russell nás vyzýva, aby sme si overovali fakty.

https://www.biblik.sk/news/bertrand-russel-message-to-future-generations/

 

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES."                Dr. Johann Loibner (1944-2018)
Viac tu: VIDEO HISTÓRIA OČKOVANIA SO SLOVENSKÝMI TITULKAMI: https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.