TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ

01.04.2021 09:32

"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." Benjamin Franklin, otec zakladateľ nezávislých USA

- - -
TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ. Benjamin Franklin

Myslím si, že takto budú podvedome konať politici v štáte, kde ľudia predvádzajú to, čo na Slovensku! Budú hovoriť, ako vás chcú chrániť ale... ...ak budete ustupovať v základných ľudských právach, čo je právo na dýchanie, právo sa normálne obliekať, právo slobodne podnikať, tým väčší stvoríte teror, tým viac tu bude vírus (a takisto som presvedčený, že choroby sú z opatrení, z rúšok, respirátorov aj z testov, choroby a mnohé úmrtia sú predovšetkým z vakcín, preto už roky bojujeme proti akémukoľvek očkovaniu zdravých ľudí a detí. Vystupovali sme od začiatku silno aj proti testovaniu, pretože TESTOVANIE FORMOU ŠPÁROVANIA POVAŽUJEME ZA OČKOVANIE)

Včera som sa pýtal trénera, prečo sa nechal už 2x zaočkovať, či nepovažuje za riziko dať svoje telo ako vedecký experiment. Povedal, že on chce cestovať lietadlom a že vraj za chvíľu budú Covid pasy. (život podľa TV, matrix, človek ako súčiastka stroja) Niekto ide na sebe nechať robiť lekárske pokusy, aby vraj mohol ísť lietadlom...??? To sa nedá takto ospravedlniť! Ani vtedy, keď pracovníkom povedia, že ich vyhodia z práce, len za to, že sa nechcú zúčastniť niečoho, čo ich môže trvale poškodiť, nakaziť alebo aj zabiť (testy, vakcíny). (to je trestné, na žalobu, iba blázni a zločinci môžu chcieť od človeka test či očkovanie a podľa mňa len im podobní ich poslúchajú) Môže normálny človek urobiť krok do prázdna, odovzdať svoju slobodu, vystaviť napospas život a zdravie niekomu, koho ani nepozná a odôvodniť si to: "Je to nariadenie!" (???) Za tým je strach bezmocného otroka a táto výchova:

"Budeme viesť výchovu gojimov tak, aby im bezvládne klesli ruky vždy, keď budú mať urobiť zásadné rozhodnutie!" Protokoly Sionských Mudrcov

https://www.biblik.sk/news/najcennejsi-dar/

Neschopnosť urobiť zásadné rozhodnutie si zotročení gójovia ospravedlňujú "Je to nariadenie" "Nebudem môcť cestovať" "Vyhodia ma z práce"... ALE TU VÔBEC O TOTO NEJDE, IDE O ICH NESCHOPNOSŤ UROBIŤ ZÁSADNÉ ROZHODNUTIE, POTOM ĽAHKO SLOBODU, ZDRAVIE AJ  ŽIVOT DÁVAJÚ DO STÁVKY. NIEČO ĽUDSKÉ IM CHÝBA, OVLÁDA ICH SATAN! Nie je to celkom ich chyba, boli k tomu vedení odmalička, ale na jednej strane je to aj ich chyba! Kiež by sa modlili k Pán Bohu a víťazovi nad démonmi Pánovi Ježišovi Kristovi, Ktorý ich môže vyslobodiť!
 

Ak je pre niekoho práca alebo niečo iné viac ako láska a život, potom najskôr čoskoro prídu o to, čo povýšili nad Boha. Mnohí zaočkovaní ochorejú a zomrú. Bohužiaľ. Ale to je pravda o vakcínach, spôsobujú choroby a smrť. Strach z nedodržania rozkazu otrokárov je väčší ako láska k Bohu, sebe a k životu.

Otroci, resp. ľudia, ktorých diabol zotročil, neváhajú takto riskovať život a sú ako laboratórne zvieratá niečím donútení podstúpiť experiment očkovania neoverenými vakcínami.

- - -

Včera na prechdázke v lese išlo niečo okolo mňa, zamaskované čo vzdychalo, akoby sa dusilo. Nevedel som, či je to dieťa, chlapec, žena, nevedel som, čo to je. Zastalo to predo mnou, tak som sa opýtal, prečo má tú vec, čo ho dusí na ústach. Povedalo mi to, že si to zabúda dávať dole. V zápätí prišla asi jeho mama a povedala, že si nepraje, aby som oslovoval jej dieťa. A vraj kde mám respirátor, že vraj to je nariadenie! Povedal som, že ja si neprajem, aby ona oslovovala mňa a ešte som dodal, že v tomto prípade sa jedná o týranie detí.

 

Ďalšej mamičky, ktorá začala svojim deťom nasadovať rúška som sa opýtal:

"Nemyslíte si, že tie deti tým poškodzujete?"

odpovedala: "ÁNO!" a o pár sekúnd dodala, že je to lepšie, ako dostať vírus. Odpovedal som jej, že takéto zmýšľanie je hodné náboženskej sekty, ktorá začala uctievať kus všemohúcej handričky! (povedala, aby som sa do nej neobúval, hovorím, jej ale ja sa do vás neobúvam, a pomyslel som si - ak by mi na vás nezáležalo, nechal by som vás len tak prejsť okolo)

Perla na záver, krásna žena, ktorá si bleskurýchle začala nasadzovať respirátor. Opýtal som sa jej, či by si dávala na hlavu takto aj šerbel, ak by to nariadili. Povedala, že áno, ak by nebol plný...

Naozaj, fajn prechádzka, tesne pred príchodom domov som začul, ako sa dvaja ľudia na ulici medzi sebou bavia: 2x zaočkovaná a dostala Covid!

Pomyslel som si: a čo ste čakali? Že vakcíny od zločincov vás snáď budú chrániť?

- - -

 

Verzia pre tlač: TÍ ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ.docx

 

„Tí, čo sa dokážu vzdať základnej slobody, aby získali trochu dočasnej bezpečnosti, nezaslúžia si ani slobodu ani bezpečnosť.“ — Benjamin Franklin Originál Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.

Zdroj: https://citaty-slavnych.sk/citaty/292197-benjamin-franklin-ti-co-sa-dokazu-vzdat-zakladnej-slobody-aby-zisk/
„Tí, čo sa dokážu vzdať základnej slobody, aby získali trochu dočasnej bezpečnosti, nezaslúžia si ani slobodu ani bezpečnosť.“ — Benjamin Franklin Originál Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.

Zdroj: https://citaty-slavnych.sk/citaty/292197-benjamin-franklin-ti-co-sa-dokazu-vzdat-zakladnej-slobody-aby-zisk/