TIP NA FILM: 1.) VLÁDCOVIA MYSTICKÝCH SÍL 2.) ESCOBAR - SUPER DOKUMENT / MOVIES WE LIKE: 1.) RULERS OF THE MYSTICAL POWERS 2.) ESCOBAR DOCUMENTARY (SK, CZ, ENG) + Poznámka Biblik

03.08.2022 10:18

“But as many as received him, to them gave he power to become the sons of God, even to them that believe on his name:” John 1:12
John 1:12 (KJV)

"Ale tak ako tým, ktorí Ho prijali, im dal silu stať sa synmi Boha, a to dokonca aj takým, ktorý len uverili v Jeho meno!" (voľný prekl. v Ján 1:12 z angl. Biblie King James Version)

- - -

1.) VLÁDCOVIA MYSTICKÝCH SÍL (Krajné medze S1E07)

CZ:

https://uloz.to/file/u7f0FEdDAFqc/krajni-meze-s01e07-volba-avi#!ZGqvZQR2AQR1ZTZ0LGVlLwExAQWvA2AkExSgZxcYEzkVqJVkLD==

ENG: MYSTICAL POWER RULERS (Outer Limits S1E07)

https://www.dailymotion.com/video/x5veczj

Poznámka Biblik: farizeji aj Pána Ježiša obviňovali, že má démona, lebo nemohli zniesť, že uzdravuje ľudí a revali, že tie divy, ktoré činí Pán Ježiš, sú podľa nich len dielo diablovo! Pán Ježiš im na to odpovedal:  "Kto by sa rúhal Duchu svätému, nemá odpustenia na veky!" (Matúš 12:22-32) A podobné je to aj dnes: tí istí "učení" v rôznych kresťanských a náboženských organizáciách vydávajú bez akéhokoľvek skúmania paušálne akékoľvek prirodzené schopnosti človeka za prácu démonov! Lebo človek sa má len modliť a prosiť, t.j. ustavične žobrať aby niečo dostal a naveky má byť dieťa, je predsa hriech raz vyrásť a byť ako Pán Ježiš, mať schopnosti uzdravovať, kriesiť mŕtvych, materializovať, dematerializovať a premieňať molekuly podľa svojho želania! Lebo podľa väčšiny súčasných kresťanských organizácií, ak niekto niečo takéto robí, musí to byť len diabol! A takto je človek stále odkázaný na niekoho iného - na lekára, na farára, na zamestnávateľa, na dodávateľa energie, vlastne okrem jedného stále potrebuje určitý počet takýchto "bohov", ktorí mu milostivo niečo dajú a ktorým musí slúžiť!

Niektorí ľudia dnes majú podobné schopnosti ako Pán Ježiš! To sú prirodzené schopnosti človeka. Predpokladám, že všetky náboženské organizácie sú vlastne nástroje elít na vsunutie človeka do určitých rámcov, aby sa človek k Bohu a k sebarozvoju vlastne nikdy nedostal! Jediné, čo v náboženských organizáciách a sektách očakávajú, je príchod niekoho, kto za nich dá veci na Zemi doporiadku-preto nepôjdu protestovať ani zúčasťnovať sa politického života, veď niekto raz vraj z neba zostúpi a urobí tu poriadok a toho vraj oni volia, jemu jedinému dávajú hlas! Čo ich je potom, kto tu na Zemi vládne? Oni veria, že tu na Zemi vládne diabol a vraj diabla oni nemôžu poraziť, lebo sú príliš slabí, na to musí podľa nich prísť niekto z neba! A hlavne čakajú raj po smrti, na ten sa sústredia a čudujú sa, že väčšina ľudí o ten ich raj nestojí, pretože každý chce žiť tu a teraz! (tu a teraz sa nemyslí planéta Zem a súčasná situácia, ale prítomný okamih - verš Kráľovstvo nebeské je vo vás! / Kigdom of heaven is within you! Luk 17:21) Členovia nábožeských organizácií nemajú dôvod zlepšovať seba ani život na Zemi, oni majú raj po smrti! Všetko, čo by mohlo k raju na Zemi prispieť - schopnosti uzdravovať, otvorené vedomie, sila, samostatnosť, schopnosti materializovať/dematerializovať veci, nezávislosť na vodcoch a schopnosti aké mal Pán Ježiš aj dnes vydávajú za dielo diablovo! A učia učenia o povinnosti vyzdvihovať nejaký deň nad ostatné alebo zakazujú jesť mäso*, čo je v priamom rozpore s Učením Pána Ježiša! To je zaujímavé, že vlastne v každej sekte alebo v každej náboženskej organizácii nájdeme úplný rozpor zo Slovami Pána Ježiša, alebo ak sa niekde objaví niekto, kto má schopnosti podobné ako Pán Ježiš, označujú ho za syna pekla! Najskôr, Pána Ježiša ak by medzi nich prišiel, by zavrhli alebo ukrižovali!

*dokonca aj vegetarián, jogín a duchovných učiteľ východnej filozofie a expert na potr. doplnky a zdravej výživy - známy pán Milan Calábek, vysvetľuje, prečo začal jesť ryby:

https://www.biblik.sk/news/vegetarian-milan-calabek-preco-som-zacal-jest-ryby/

 

 

2.) PRAVDA O ESCOBAROVI / THE TRUTH ABOUT PABLO ESOBAR:

VIDEO ENG+CCsubs:

https://www.youtube.com/watch?v=MfF9kczp5gc

- ak pozorne počúvate, v dokumente zvlášť ten policajt hovorí veľmi zaujímavé veci!

- that policeman reveals very interesting things about how the state and drugh industry works!

 

3.) https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-nase-tipy-our-tips/

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-nase-tipy-our-tips1/

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý dobrý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť. Povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Toto sú pre nás dôležité voľby. Čo si vyberiete?