TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE (SK, CZ, ENG)

12.04.2019 18:04

1.) DOUG BATCHELOR:

Doug Batchelor je americký osvietený pastor a autor vynikajúcej knihy Najbohatší pustovník

Aký dokonalý má byť kresťan?

Prosím Vás počúvajte aspoň tú vetu,

ktorú povie hneď po kliknutí na video:

https://www.youtube.com/watch?v=9PUfjNWhrSI&t=17m57s

 

ENGLISH:

Dough Batchelor is an enlighted american pastor,

author of a wonderful book THE RICHEST CAVEMAN

DOUGH BATCHELOR:

How Perfect Should a Christian Be?

A really perfect lecture by Doug Batchelor, please listen:

https://www.youtube.com/watch?v=NWfdYqK2BoU

 

 

2.) Mgr. Jiří Čehovský: AUTOPATIE BRÁNA KE ZDRAVÍ (CZ / czech only)

https://www.youtube.com/watch?v=TrPSglPCctI

"Každý sa môže liečiť sám, nikoho k tomu nepotrebuje."

V čom spočíva homeopatia, na čo sa zakladá? Podľa Samuela Hahnemanna Organon lieč. Umenia odst. 9 kniha píše: človek je ovládaný životnou silou, ktorá oživuje materiálne telo a pokial je harmonická, vytvára harmonickú myseľ s harmonickým telom. Pokiaľ je disharmonická, a jeden prúd energie je narušený, má človek narušené fyzické orgány aj myseľ. Cieľom homeopatie je vrátiť tým jemným energiám harmóniu.

"Človek zomiera vždy vtedy, keď chce zomrieť." C.G. Jung (Jemná zložka opustí fyzické telo, keď uzná, že už je jej k ničomu, pozn. Mgr. Jiří Čehovský, autopatie.cz )

Poznámka Biblik: v knihách S.N. LAZAREVA je presne popísaný mechanizmus vzniku choroby. Ak človek tieto mechanizmy nepozná, chce byť len zdravý (alebo niekomu navrátiť zdravie) s tým, že hĺbkové príčiny zdravotného stavu (na úrovni duše) ho nezaujímajú, homeopatia pre takého človeka predstavuje oveľa väčšie riziko ako klasická medicína. Vesmírne zákony neobídete rozumom ani duchovnými či bioinformačnými technikami ani *biorezonančnými prístrojmi. Osobne som poznám ľudí, ktorí boli u špičkových liečiteľov, ale pokiaľ nezmenili svoj charakter, v skutočnosti si nič nevyliečili, aj keď boli dlhé roky po takomto "liečení" zdraví !

-   -   -

* "Prístroj, ktorý vás zbaví fajčenia je nebezpečnejší ako rakovina."

 "A device what makes you stop smoking is more dangerous like cancer."

Viac tu: https://www.biblik.sk/citaty/

 

3.) O.M. Aivanhov: 15 min AUM

Veríme, že po tomto sa určite budete cítiť lepšie, ale treba investovať 15 minút, ale 2x 15 minút je účinnejšie :-) Potom všeobecne pozor na takzvanú spirituálnu hudbu, ktorú vám zrejme automaticky začne hrať po videu - väčšinu takej "spirituálnej" hudby považujeme podobne ako väčšinu tzv. modernej hudby za nebezpečnú. / Make yourself feel better by 15 minutes of listening to this voice. If 15 mins won't work, you can try 30 mins :-) Take care, after this video youtube will probably play automatically some kind of spiritual music. Most of the spiritual music we consider as dangerous as a popular flashy music, and after all - it's better to stay out from modern and spiritual music.